Flavia Vornicu și David Tiron- Miss și Mister Boboc 2022 la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

11 noiembrie 2022, zi așteptată de elevii de la Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului cu emoție și interes, ziua Balului Bobocilor. O zi de vineri care a scos pe scenă 9 perechi de boboci. O seară plină de culoare care și-a propus să ofere o trecere în revistă a muzicii și implicit a dansului de-a lungul timpului. O temă preluată din literatură, „Vreme trece, vreme vine/Toate-s vechi și nouă toate”, stabilită cu elevii implicați, care a solicitat imaginația și creativitatea organizatorilor și bobocilor. Un eveniment organizat de Colegiul „Alexandru cel Bun”, Asociația părinți-profesori ASPA GH, Primăria orașului Gura Humorului și Tipografia Terra Design.

După preselecțiile de pe 23 septembrie toți organizatorii, elevi ai claselor 12A, 12B, 12C, 12D, 12F, 12G, 12H, 12K și 12I, au început temeinic pregătirea momentelor, a bobocilor și a spectacolului grandios care urma să fie oferit celor aproape 1000 de persoane din public. Bobocii au decis dansul perechii, ce vor prezenta la proba la alegere, și au început repetițiile. Aceștia urmau să reprezinte, după tragerea la sorți, prin costume, muzică și dans, perioade istorice: Epoca de Piatră, Antichitatea, Evul mediu, Epoca Fanariotă, prima jumătate a secolului XX, a doua jumătate a secolului XX, Epoca Modernă, Epoca Contemporană, Viitorul. S-au stabilit probele din spectacolul concurs: proba de dans, proba de cultură generală și proba la alegere.

A fost ales Clubul „Vente” ca locație a balului, pentru condițiile perfecte, pentru dotarea de care dispune și pentru managerii care s-au implicat permanent în organizarea și desfășurarea evenimentelor: s-a mărit scena, s-au făcut repetițiile generale, s-a asigurat spațiu pentru public, pentru boboci, pentru invitați. Mulțumim și pe această cale pentru o seară specială, într-un spațiu special.

S-a decis ca momentele muzicale și de dans să fie concepute de Andrei Podariu, de la Andrei Podariu Zumba, care a fost invitat să ni se alăture. O colaborare de ani de zile a demonstrat că e cel mai potrivit coregraf pentru că a asigurat mereu calitate. Andrei și-a folosit imaginația și talentul pe care le deține și a reușit să realizeze, într-un timp relativ scurt, momente artistice de înaltă ținută. Andrei Podariu este un nume care nu numai că a construit o relație de prietenie cu elevii și profesorii de la colegiu, dar a și stat la pupitru, a gândit imaginile proiectate pe ecran și a fost acolo, lângă noi, până la final, împărtășind emoțiile și trăirile intense cu noi. Mulțumim și ne înclinăm în fața profesionalismului și dăruirii pe care le demonstrezi de fiecare dată!

A fost organizată și preselecția prezentatorilor, cele 4 perechi au reprezentat tipuri diferite de elevi și au intrat perfect în roluri: optimiștii – Guznac Valeria(12D) ȘI Popovici Nichita(12C), fițoșii – Barbu Roxana(12F) ȘI Luchian Alexandru(12C), cârcotașii – Pidvisinschi Mădălina(12K) și Zamcu Cosmin(12C), visătorii – Coperza Victoria(12A) ȘI Popa Narcis(12A). Și pentru că tema balului impunea și prezența unei zâne a timpului, Roibu Ana Sofia, din clasa a 12-a A, a deschis și a închis spectacolul, cu un discurs plin de trăire, cu bagheta magică și cu praf de stele, pe acordurile de chitară ale talentatului Nichita, din 12C.

Elevii claselor a 12-a au avut cele mai grele sarcini dar s-a văzut că le place. Ei au solicitat suport financiar și au reușit să adune 74 de sponsori din oraș și nu numai. Aceștia au fost cei care, din umbră, au asigurat desfășurarea spectacolului concurs și datorită cărora organizatorii, elevi ai claselor a 12-a, vor beneficia și de o excursie. Le mulțumim! Elevii organizatori au cărat scaune, apă, tot ce era necesar pentru ca seara să fie un real succes. Tot ei s-au ocupat și de perechile de boboci, cu sfaturi sau implicându-se în proba la alegere. Și cel mai important, au muncit mult și serios ca să pună în scenă cele 3 dansuri ale lor: tango, rock și street dance. Un grup super, activ, dedicat și cărora noi, profesorii organizatori, le mulțumim!

Invitatul special al serii a fost Killa Fonic, un nume care a incendiat sala, a ridicat lumea în picioare și a reușit să facă un concert impresionant. Mulțumim celor care au stat în spatele acestui moment, impresarei, managerului, și nu în ultimul rând celor care au asigurat cazarea echipei, sponsor dedicat, Pensiunea Piatra Pinului din Gura Humorului. DJ Alex Man împreună cu MC ul, au asigurat atmosfera la after party.

De sonorizare și lumini s-a ocupat firma eXpert Music din Suceava care, în colaborare cu colegul nostru, Iulian Apetri și cu Casa de Cultură din oraș s-au achitat de sarcina dificilă și au contribuit la reușita serii. Monitoare, boxe, cabluri, microfoane, tot echipamentul necesar a funcționat impecabil. Le mulțumim!

Afișele, invitațiile, biletele, diplomele și ecusoanele au fost oferite, cu generozitate, de Tipografia Terra Design iar panourile publicitare și brățările publicului de Tipografia Smart. Afișul preselecției a fost realizat de elevul Rusu Sebastian din 12B. Scenariul, textul și pregătirea prezentatorilor au fost rezultatul muncii constante și permanente a colegei noastre, profesor Miron Popescu Cecilia. Florile au fost oferite de Florăria Hellen iar cadourile bobocilor de către AVON, SC Karletta Dual SRL, SC Vaipan Body Construct SRL (ENERGYM), Antique Land SRL (VANITOS), Service GSM și Salon Beauty Center. Mulțumim!

Juriul, format din cadre didactice, sponsori și elevi, a decis asupra rezultatelor finale pe baza grilei de evaluare și a reprezentat un procent de 60% din votul final, 40% fiind votul publicului. Mulțumim doamnelor directoare, prof. Ursaciuc Mihaela, prof. Condur Liliana și prof. Tudor Profira Cristina, sponsorilor – doamnele Șestac Simona (Firma Danilevici Carn Prod SRL), Nechitoaia Carmen (Farmacia Delia) și Popescu Gabriela (Fundația Te Aud România), elevilor – Flutur Mihnea (președintele CȘE), Pînzari Teona și Aldea Ștefan – reprezentanți ai sponsorilor și ai elevilor claselor a 12-a, pentru disponibilitate și ajutor.

Părinții elevilor juniori și seniori ne-au ajutat mereu cu recuzită, sfaturi, costume, susținere și implicare, și chiar au făcut parte din scenariul probei la alegere. Le mulțumim pentru efort și îi felicităm pentru copiii extrem de cuminți, punctuali, talentați și frumoși. Ne-au fost alături și copiii inimoși din Ansamblul Balada Humorului, cu recuzită, și prin instructorul Iulian Lucanu. Le mulțumim!

Și pentru că spectacolul concurs trebuia să aibă un final, titlurile au fost gândite ca răsplată pentru tot efortul, nu ca ierarhizare. Felicităm toate perechile de bobocei: Vornicu Flavia(9A) și Tiron David(9A), Simerea Iulia(9F) și Semirea Sebastian(9K), Corleciuc Beatrice(9B) și Buzec Andrei(9K), Șutea Maria Alexandra(9F) și Polinciuc Rareș(9K), Nacu Bianca (9B) + Pelinar Norbert (9D), Rusu Delia – Gabriela (9A) și Hojbotă Claudiu-Mihai(9A), Iosub Nicole Andreea(9G) și Jucan Iustin(9B), Buțincu Irina(9C) și Croitoru Andrei(9A), Bota Adriani(9N) și Floriștean Ștefan(9A). Aceștia au fost recompensați cu următoarele titluri: Miss și Mister Popularitate, Miss și Mister Naturalețe, Miss și Mister Creativitate, Miss și Mister Eleganță, Miss și Mister Originalitate, Miss și Mister Rafinament, Miss și Mister Atitudine, Miss și Mister Personalitate. Cei care au strâns cele mai voturi au fost Vornicu Flavia(9A) și Tiron David(9A), Miss și Mister Boboc 2022. Primarul orașului Gura Humorului, domnul Ursaciuc Ioan Marius, ne-a onorat cu prezența și a înmânat diplomele pe scenă iar premiile și buchetele au fost oferite de laureații din 2019, acum elevi în clasa a 12-a.

Profesorii diriginți care au asigurat bunul mers al evenimentului, Adriana Apetri(12F), Botușan Mihaela(12G) și Cîmpan Brîndușa Luminița(12D), felicită toți participanții, publicul, sponsorii și organizatorii pentru idei, participare, seriozitate și implicare. Le mulțumim colegilor și echipei manageriale pentru înțelegere și suport. Ne revedem peste 4 ani!

Profesor Cîmpan Brîndușa Luminița

Profesor Apetri Adriana


Intră acum și în grupul de