Acasă Evenimente Patinoarul „Ice Dream” de la Iulius Mall – destinatia de distractie in...

Patinoarul „Ice Dream” de la Iulius Mall – destinatia de distractie in aer liber din Suceava, se redeschide


Intră acum și în grupul de

Ice Dream, patinoarul de la Iulius Mall, situat la baza celebrului turn, se redeschide sâmbătă, 4 decembrie.

Cel mai modern ring din Suceava pentru acest splendid sport alb redevine funcţional la shopping-mall pentru al treilea an consecutiv.



1.000 mp de gheaţă, cu o capacitate de 200 de persoane, vor sta la dispoziţia bucovinenilor întreg sezonul, zilnic, între orele 14.00 şi 22.00. Intrările pe gheaţă vor fi la ore pare, o repriză de patinaj având durata de o oră şi jumătate. Tarifele sunt 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult. Sute de perechi de patine pot fi închiriate cu 5 lei ghetele pentru copii/elevi/studenţi şi 8 lei cele de adulţi, iar garderoba costă 1 leu.

Şi în acest sezon, Ice Dream se anunţă a fi principala destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava. Patinoarul are ringul pregătit pentru iniţiere, dansuri pe patine şi bună-dispoziţie. Dacă vremea se menţine friguroasă până spre primăvară, în arena de la Iulius Mall Suceava puteţi petrece momente memorabile cu familia sau prietenii.

Atmosfera de la Ice Dream aduce mai aproape spiritul sărbătorilor de iarnă aşa că, de sâmbătă, feeria pe gheaţă ia startul la Iulius Mall!


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version