Grupul sucevean de heavy metal Sonniah lansează videoclipul piesei „Anger Divides”


Intră acum și în grupul de

          Grupul sucevean de heavy metal Sonniah lansează cel de-al doilea single al lor intitulat ,,Anger Divides”.

„Versurile piesei Anger Divides vorbesc despre cum energiile negative pot afecta în mod direct relațiile interumane. Din păcate este un subiect foarte actual, deoarece oamenii s-au certat dintotdeauna între ei. Și noi am trecut prin ceva similar, atunci când single-ul era în stadiu embrionar, existau conflicte aproape zilnic în legătură cu direcția pe care o va lua piesa. Practic, sala de repetiție nu mai devenise un loc foarte prietenos, iar procesul de creație ajunsese o corvoadă. Totuși, după multe discuții, am reușit să transformăm această energie negativă în una fecundă pentru noi și astfel au apărut versurile piesei Anger Divides, compoziția definitivându-se într-un final. Mesajul nostru este unul simplu: Mai lăsați de la voi!”, au transmis membrii formației.

Instrumentalul a fost produs exclusiv de către membrii grupului, în cadrul studioului propriu, vocile fiind înregistrate la studioul LaRa Records. De partea de mix/master s-a ocupat Dragoș Geomolean, membru activ al formației E-an-na.

Trupa Sonniah s-a înființat în toamna anului 2019, la inițiativa lui Justin Curalariu (voce), a lui Șerban Medvichi (chitară), a lui Alex Rusu (chitară) și a Alessiei Manolache (tobe). În vara anului 2022 trupa l-a cooptat la bass pe Andrei Plecan, definitivându-și astfel componența. La momentul actual, formația lucrează la material nou, pregătind simultan și lansarea unor single-uri.

Song Link: (162) Sonniah – Anger Divides (Official Track) – YouTube


Intră acum și în grupul de