WRS, finalistul României la Eurovision 2022 și trupa Distinct vor concerta la Balul Bobocilor de la USV


Intră acum și în grupul de

Balul Bobocilor de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava va fi organizat în acest an în data de 8 decembrie, iar invitați vor fi WRS, finalistul României la Eurovision, ediția 2022, și  trupa Distinct.

Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS), alături de Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava și de Casa de Cultură a Studenților anunță că organizează Balul Bobocilor USV joi, 8 Decembrie 2022 începând cu ora 17:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec.

Ca de fiecare dată, protagoniștii evenimentului vor fi 9 perechi de tineri studenți, ce își vor da toată silința să capteze atenția juriului, dar și a publicului, etalându-și calitățile cele mai valoroase prin metode cât mai inventive cu putință.

Tema balului din acest an este Disco Mania: o simbioză perfectă între culori țipătoare, coafuri extravagante și ținute cât mai strălucitoare, menită să aducă în zilele noastre era consacrată a anilor ’80. Spectacolul va fi întregit de multașteptatul invitat special, WRS, finalistul României la Eurovision, ediția 2022, iar în deschiderea acestuia va urca pe scenă trupa Distinct.

Biletele vor fi puse la vânzare începând de miercuri, 30 noiembrie, atât la standurile special amenajate în clădirile universității, cât și la sediul ASUS situat în căminul C2, camera 017. Prețul unui bilet va fi de 35 lei. Mai multe informații se vor putea găsi pe paginile de Facebook și Instagram ale Asociației Studenților din Universitatea Suceava.


Intră acum și în grupul de