Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava reia tradiția și organizează Balul de Caritate pentru ajutorarea copiilor din județ


Intră acum și în grupul de

Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Suceava reia tradiția și organizează, vineri, 9 decembrie 2022, o nouă ediție a Balului de Caritate în sprijinul copiilor din județ.

„Așa cum spune tradiția, Spectacolul Iernii trebuie să renască spre ajutorarea copiilor din județul nostru!”, au transmis organizatorii.

Astfel, vineri, 9 decembrie 2022, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, începând cu ora 19:00 va avea loc Balul de Caritate al Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava.

Elevii claselor a XI-a din cadrul Colegiului organizează anul acesta, sub îndrumarea profesorilor, pentru prima oară după pandemie, Spectacolul Caritabil „Winter Wonderland”, un eveniment dedicat Sărbătorilor de Iarnă, dar și faptelor bune ce definesc această perioadă, perfect pentru a fi savurat de întreaga familie.

Spectatorii vor fi invitați să se aventureze în Țara Minunilor alături de micuța Alice, să descopere adevărata imagine a Crăciunului și să îl aducă înapoi… și pentru alți copii nefericiți din oraș.

„Ei bine, prin donația minimă de 25 de lei, odată cu biletul spre Wonderland, veți putea contribui și la ajutorarea copiilor din Suceava prin campania ,,ofacem”. Toate acestea, dar și multe alte întâmplări năstrușnice petrecute alături de personajele voastre preferate veți avea șansa să le vedeți cu proprii voștri ochi, cu speranța că vă vom trezi în adâncul sufletului adevărata Magie a Crăciunului”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Informații despre Spectacolul Caritabil și despre achiziționarea biletelor pot fi găsite pe pagina de Instagram a evenimentului:

https://www.instagram.com/balul_de_caritate_cnscm_2022/, dar și la numărul de telefon: 0758.330.205

„Vă așteptăm cu mare drag să faceți parte din povestea copiilor, ce visează alături de noi la cel mai Minunat Crăciun din viața lor de până acum!”, a mai transmis organizatorii.


Intră acum și în grupul de