Targ de cadouri, colinde si datini de Craciun, in week-end la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Complexul Comercial Iulius Mall Suceava prezintă evenimentele pe care le-a pregătit sucevenilor în săptămâna 15-19 decembrie a.c.:

Concurs Facebook – Începând cu 15 decembrie şi până pe 23 decembrie 2010, poţi fi premiat pe Facebook! Dacă devii fan Iulius Mall Suceava şi postezi pe wall-ul shopping-mall-ului o imagine de Crăciun în care să apari alături de prieteni ai şansa să câştigi o invitaţie pentru două persoane de a patina la Ice Dream! “I Like” Iulius Mall Suceava = o repriză de patinaj alături de persoana iubită!

Playground Cărtureşti – În fiecare joi, de la ora 17.30, librăria Cărtureşti din Iulius Mall se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. Poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci chiar dacă eşti mare! Hai! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

Advent Crăciun – Sâmbătă, 18 decembrie 2010, de la ora 11, copii de la o grădiniţă din Siret, cei de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” şi de la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” din Suceava vor susţine un spectacol de datini de Crăciun.

Colinde, colinde – Micii artişti ai Palatul Copiilor Suceava susţin pe scena din Iulius Mall un spectacol de colinde, sâmbătă, 18 decembrie 2010, de la ora 16.

Târgul Cadourilor “Bucovina 2010” – Din 16 decembrie şi până pe 19 decembrie 2010, în zona Atrium din Iulius Mall, găsiţi cadouri şi surprize de Crăciun la târgul organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava în parteneriat cu centrul comercial. Printre exponate se numără: suveniruri, jocuri şi jucării, bijuterii, ceasuri, gablonţuri, dulciuri, băuturi fine, cosmetice, ambalaje, decoraţiuni, articole decorative din lemn, pietre semipreţioase, articole de artizanat, împletituri, aranjamente florale, lumânări ornamentale, tablouri, icoane, marochinărie, accesorii vestimentare, materiale textile, articole pentru petrecerea timpului liber, cărţi, agende, calendare, felicitări, albume de artă şi foto, servicii pentru organizarea de evenimente, dar şi oferte de petrecere a sărbătorilor.

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 18 decembrie 2010, de la ora 12, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Teatru de păpuşi “Puppet” – Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, 19 decembrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

Bradul de nota 10 – Până pe 22 decembrie, 10 licee din Suceava se vor întrece în a decora şi personaliza tot atâţia pomi de Crăciun, care vor fi donaţi în Ajun unor case de copii şi azile de bătrâni din Suceava. Donează şi tu de Crăciun pentru mai multe zâmbete!

Parada lui Moş Crăciun – Din 12 decembrie şi până în seara de Ajun, Moşi Crăciuni, Crăciuniţe, elfi şi alte personaje ale iernii vor defila prin Iulius Mall. Dansuri şi cântece tematice le vor însoţi paradele, iar fete nespus de frumoase vor împărţi dulciuri copiilor şi cumpărătorilor.

Tombola lui Moş Crăciun – De sania moşului care vine la Iulius Mall a fost legat un Volkswagen Polo, iar renii trag din greu miile de premii. Până în seara de Crăciun, la cumpărături de minimum 100 lei, se câştigă zilnic un aparat Home Bread Moulinex, un aparat de gătit cu aburi Philips, un cuptor cu microunde Samsung, 50 cecuri de cumpărături de 10, 30, 50 şi 75 lei la toate magazinele din Iulius Mall, 50 cozonaci aromaţi şi bine rumeniţi şi 100 sticle Coca Cola de 2,5 litri. Marele premiu al iernii este noul Volkswagen Polo! În 2010, Iulius Mall îţi aduce cât Moşul nu poate duce!

Târgul Cărtureştilor – Până pe 31 decembrie, un deceniu de Cărtureşti este aniversat în librăria din Iulius Mall şi cu un târg de cadouri… deştepte!
Ice Dream – arena de gheaţă de la Iulius Mall a devenit cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă, între orele 14 şi 22, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.

Cu Iulius Mall te bucuri cu adevărat de sărbătorile de iarnă!


Intră acum și în grupul de