Pentru pofta de mancare, “La Fierarie” propune cel mai apetisant meniu


Intră acum și în grupul de

Emeric Imre&Razvan Krivach vor încânta duminică, 26 decembrie, de la ora 21.00 publicul prezent „La Fierărie”, cu muzică folk de cea mai bună calitate. Intrarea este 10 lei.

“End of time party”, vineri şi sâmbătă, 31 decembrie, respectiv 1 ianuarie, în pub oem “La Fierărie” unde vor concerta “Golden Şlagăr” şi “Conversaţii Acustice”, în aceeaşi noapte, dar în ani diferiţi.

În luna lui gerar, în cadrul festivalului “Folklung”, vor cânta – Mirona Pascu (7 ianuarie 2011), Descântec (14 ianuarie), Marius Dascău (21 ianuarie) şi Andrei Stoeanof (28 ianuarie).

Pentru poftă de mâncare, “La Fierărie” propune cel mai apetisant meniu

După 30 de luni de “La Fierărie” pline de prieteni, muzică bună, evenimente culturale, arahide, popcorn și atmosferă unică, PUB-ul BOEM va încântă de acum papilele clienţilor săi și cu mâncarea prezentată și denumită în stil caracteristic.

Meniul oferă mai multe feluri de mâncare: un meniu de grătare – grătar de porc – “să-ți faci un moft, rechin – pește fără chin, cârnăciori de casă – buni d’abea ajung la masă, frigărui asortate – mai cu de toate, mici înfipți – numai bine prăjiți, ciocane de pui – de mai mere câte-un cui, pulpițe la grătar – fără osițor în propriul sosișor, toate acompaniate de garnituri care mai de care, la numai 10 lei meniul complet”.

Clienţii “La Fierărie” se pot bucura şi de un meniu arhaic, ce cuprinde: “cartofi înăbușiți ca pe la bunici, tocinei (dulci și sărați), barabule’n coajă, barabule cu brânză de burduf, tochitură, frigănele, slană cu pâne, untură cu pâne… completat de meniul di’umplut burta și golit butoiu: șoric de pui, chiroane de costițe, scărița vieții, urechi de porc, burtă de ciorbă-fără ciorbă, măligă friptă unsă cu usturoi”.

La final, vă puteţi îndulci cu un “vulcan de ciocolată topită în care veți scălda gogoșele și fructe din belșug, cu înghețață fierbinte și lapte în ceaunul de la mămăligă”.

“Dacă ați crezut că s-a terminat, abia acum începem să descoperim și alte nebunii: vulcan și primești la masă o sobiță unde-ți gătești ceea ce bucătarul ți-a pregătit deja pe gustul tău, proaspăt și incitant la doar 22 lei (recomandat pentru mai multe persoane), pița barabularului, felii groase de cartofi cu sos șuncă, salam, bacon și cașcaval la 10 lei porția, roata fierarului, ceva de genul “avem di tătii” pentru 2, 3 chiar 4 flămânzi cu mici, cârnăciori, cips cartofi, sosuri și chifle la 40 lei, alături de înflăcărate asortate, s’ai pe săturate frigărui, mici, cârnăcior și cips de cartofi cu sos și chiflă – 14 lei meniul. Merge bine întotdeauna cu berea la 1 litru!”

Lucrurile nu se opresc aici, fierarii ne-au promis că meniul este în continuă dezvoltare și că ne vor încânta în scurt timp cu două noi mărci de mâncare unice în lume și la fel de “tari” în nume.

“S’aveți poftă! de viață, de cultură, de prieteni, de toate cele ce îți lasă gura apă…” (sfat şi meniu marca „LaFierărie”).

Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0771/262.251

Organizatori: “La Fierărie”, “La Bomba”, Librăriile Alexandria, ForeverFolk.


Intră acum și în grupul de