Acasă Evenimente Iulius Mall da startul marilor reduceri!

Iulius Mall da startul marilor reduceri!


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava a intrat în sezonul marilor reduceri de iarnă! Şirul promoţiilor a cuprins mai toate magazinele, aşa că nu mai tânjiţi după hainele, încălţămintea, accesoriile şi obiectele de decor care vă plac şi, din 7 ianuarie şi până pe 16 ianuarie 2011, profitaţi de preţurile înjumătăţite sau reduse chiar şi cu 70%!

La startul reducerilor substanţiale s-au aliniat, printre alţii, Coly, Nichi, Next Level, Ravioli, Sprider Stores, Sephora şi Terranova, care au produse la preţuri diminuate cu până la 70 de procente, Nike cu 66%, iar Chic şi Be You cu 60%.



HV Street, Il Bimbo, Intersport, Louise, Onix, Sabrini, Sofiaman, Splend’or, Steilmann şi Valentini Bianco au redus la jumătate costurile multor articole, Bellissima Fashion cu 40%, Mondex are produsele cu 35% mai ieftine pentru amatorii de shopping la reduceri, Cărtureşti şi Luxor cu 30%, iar Dinoland cu 20 de procente. Oferte tentante au şi Lady French care a diminuat la 50 lei extensiile de unghii, Samsonite are un produs cadou la unul achiziţionat, Sophia dăruieşte al patrulea produs la 3 perdele sau draperii cumpărate, iar Parisienne Cafe oferă 20% discount la toate produsele consumate între orele 16 şi 22.

Urmăriţi-ne pe www.iuliusmall.com sau pe Facebook/Iulius Mall Suceava! Aici găsiţi nu doar noile preţuri ale iernii, dar şi marile oferte ale fiecărei zile! Grăbiţi-vă! Lucrurile bune se termină repede!


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version