Acasă Evenimente Mihai Bendeac joaca la Suceava in spectacolul „Crima la Howard Johnson”

Mihai Bendeac joaca la Suceava in spectacolul „Crima la Howard Johnson”


Intră acum și în grupul de

Îndrăgitul actor şi om de televiziune Mihai Bendeac, alături de colegii săi, actorii Emanuel Pârvu și Diana Cavallioti, vor veni pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava miercuri, 9 februarie, de la ora 19.00 pentru a juca în spectacolul de teatru intitulat “Crimă la Howard Johnson”, scrisă de Ron Clark şi Sam Bobrik.

Piesa “Crimă la Howard Johnson” este scrisă de cei doi autori pentru trei personaje din perioada interbelică: Mitchell Lovell (dentist), Arlene Miller şi Paul Miller (soţ şi soţie).



Referindu-se la succesul pe care l-a avut comedia, la data premierei, reputatul New York Times titra: “Ron Clark şi Sam Bobrick reuşesc să dea încă o lovitură, iar Variety descria “crima” ca fiind “o piesă cu multe replici amuzante, situaţii hilare şi gaguri demenţiale”.

“Una dintre reuşitele bulevardului american. Una dintre cele mai longevive piese din repertoriul bulevardier. Trei personaje, trei destine comice, trei situaţii hilare, toate în trei acte diferite. Pariul este garantat. Dacă spectatorii nu ies cu crampe de râs din sală, atunci spectacolul nu este valorificat la maxim. După cum spunea marele Dem Rădulescu: vă aşteptăm în număr cât mai mare”.

Preţul unui bilet valorează 50 lei, iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 40 lei biletul.

Piesa de teatru “Crima la Howard Johnson” una dintre cele mai longevive şi reuşite piese din repertoriul bulevardier a avut premiera în luna octombrie a anului 2010 la Bucureşti.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version