Concert „Fără Zahăr”, spectacol al Grupului „Vouă”, dar și spectacole ale Teatrului Fabulinus și Ansambului „Arcanul”, săptămâna viitoare la Auditoriumul „Joseph Schmidt” al USV


Intră acum și în grupul de

În perioada 6-15 martie a.c., Casa de Cultură a Studenților din Suceava organizează o serie de manifestări cultural-artistice.

„Casa de Cultură a Studenților încearcă să acopere nevoia de informație, educație și divertisment pentru studenți, dar și pentru un public numeros, din toate categoriile de vârstă, oferindu-le tuturor posibilitatea participării la diverse programe care vor fi concepute pentru a satisface dreptul și accesul cetățenilor la cultură. Îmi doresc ca studenții să profite de oportunitățile oferite de Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și Casa de Cultură a Studenților, totul este pentru educația și dezvoltarea lor cultural-artistică”, a spus directorul Casei de Cultură a Studenților din Suceava, prof. Valentin Ianoş.

Luni, 6 martie 2023, începând cu ora 19:00, în sala Auditorium „Joseph Schmidt”, va avea loc spectacolul de teatru QLANGEREALĂ, de George Coco, susținut de Teatrul Studențesc Fabulinus din Suceava. Regia: Cosmin Panaite. Regia tehnică: Ilie Doroftei. În distribuție: Natan Ciubotari, Vlad Mardare, Ana Maria Zbranca și Gabriel Opria.

Marți, 7 martie, de la ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la un concert de muzică, umor și stand-up susținut de trupa Fără Zahăr. Fără Zahăr este o trupă de muzică și umor, abordând mai multe genuri muzicale pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului.

Miercuri, 8 martie 2023, la ora 19:00, în sala Auditorium „Joseph Schimdt”, are loc  spectacolul „Terapie prin râs”, al Grupului VOUĂ.

„Cei care vreți să râdeți sănătos, o oră și jumătate, urmărind scenete cu un umor de calitate (mai există și așa ceva!), bazate pe texte (marca VOUĂ), regie (Adrian Fetecău) și interpretarea unor actori profesioniști (Jean Lemne, Andrei Necula, Florin Nan, Daniel Torje), cei care doriți să veniți cu copiii puteți face asta cu încredere, cei care vreți să ascultați parodiile muzicale „acide” interpretate de Ovidiu Mihăilescu și Dan Caramihai sunteți așteptați miercuri, 8 martie 2023, la ora 19:00, în sala Auditorium „Joseph Schimdt”, la spectacolul „TERAPIE PRIN RÂS” al Grupului VOUĂ, aflat într-o formulă și… o formă de zile mari! Sunt așteptate Doamnele și Domnișoarele din Suceava, însoțite de Domnii care vor să le ofere un marțișor „mai altfel”…  Garantat, va fi o seară în care veți râde sănătos, acum când lumea are nevoie mai mult decât oricând să râdă, și, datorită „terapiei” la care veți fi supuși de „doctorii din VOUĂ” (cu doctoratele în umor luate pe bune…), veți pleca acasă foarte optimiști, cel puțin… pentru weekendul care urmează!”, au menționat membrii grupului Vouă.

Joi, 9 martie, de la ora 19:00, în sala Auditorium „Joseph Schimdt”, Ansamblul Studențesc Arcanul USV vă invită la spectacolul de folclor „Primăvară, primăvară…”. Coregrafie: Ioan-Ile Nemțoi. Coordonator artistic: Călin Brăteanu. Coordonator general: Sorin Pohoață.

Miercuri, 15 martie 2023, de la ora 19:00, în sala Auditorium „Joseph Schimdt”, are loc spectacolul „LOVE ME TINDER”, de Kata Győrfi, regia Cosmin Panaite. Un spectacol despre tineri și căutările lor, despre dragoste neîmpărtășită, despre vulnerabilitatea de a fi tu însuți în prezența unei persoane pe care abia ai cunoscut-o. Spectacolul vorbeşte cu multă candoare despre dificultăţile noastre de a relaţiona cu alţi oameni, în contextul în care ne desfăşurăm vieţile tot mai mult în mediul online. Experienţa folosirii unei aplicaţii de dating, precum Tinder, este diferită pentru fiecare persoană, în funcţie de aşteptări şi căutări. Nevoia de a nu fi singur, nevoia de validare, nevoia de a interacţiona cu alte persoane ia forme noi în epoca digitală. Un spectacol simplu şi sincer, cu muzică live interpretată de actori.

Distribuția: Irina Coștiug, Anna Dulgher, Irinel Rusu, Nicu Zamari, Luminița Andruh, Radu Andonie. Regia tehnică: Ilie Doroftei. Durata spectacolului: 1h.

Biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților, strada Zorilor nr. 6A (lângă magazinul Auto Albina), de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00, sau ccs-sv.ro/evenimente


Intră acum și în grupul de