ALTERNOSFERA lansează IMNURI DE RĂZBOI în Suceava


Intră acum și în grupul de

ALTERNOSFERA, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova lansat pe 24 februarie 2023, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei, single-ul IMNURI DE RĂZBOI, al doilea material de pe viitorul album al trupei.

Joi, 2 martie 2023, ALTERNOSFERA va susține un concert electric pentru fanii din Suceava. Evenimentul face parte din turneul național IMNURI DE RĂZBOI și se va desfășura în Art Rock Cafe. Biletele se pot achiziționa din platforma www.iabilet.ro.

Videoclipul IMNURI DE RĂZBOI: https://youtu.be/ejNGsfDKJGo

Mesajul piesei este foarte direct: STOP INVASION. NO WAR.

Piesa a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie 2022, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. Acum, la un an distanță, ALTERNOSFERA face publică această piesă și spune STOP INVAZIEI și STOP RĂZBOIULUI.

Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Regia este semnată Serghei Chiviriga, scenariul aparține lui Marcel Bostan și Serghei Chiviriga, director de imagine este Evghenyi Dedkov iar în rolul principal joacă Florin Piersic JR.

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative din România și Republica Moldova.

De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.


Intră acum și în grupul de