Acasă Evenimente Serile de povesti continua la Carturesti si in luna februarie

Serile de povesti continua la Carturesti si in luna februarie


Intră acum și în grupul de

Ceainăria Librăriei Cărtureşti din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, în fiecare miercuri, de la ora 17.30, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei.

“Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promit reprezentanţii librăriei, precizând că poveştile vor fi lecturate de psihologul Ilinca Rusu, într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi.



Târgul Colecţionarilor, o tradiţie la Iulius Mall

Întâlnirea de la Iulius Mall Suceava, deja cu tradiţie, a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean în cadrul “Târgului Colecţionarilor” va avea loc sâmbătă şi duminică, respectiv în zilele de 5-6 februarie.

Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, 5 februarie, de la ora 12.00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Teatru de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, duminică, 6 februarie, de la ora 12.00, în lumea poveştilor populare şi a celor mai frumoase basme, numai la Iulius Mall Suceava.

Ice Dream – arena de gheaţă de la Iulius Mall este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14.00 şi 22.00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version