„Jurnal de nunta”, expozitie de fotografie artistica de nunta, la Galleria Mall


Intră acum și în grupul de

Galleria Suceava învită sucevenii în luna februarie să viziteze expoziţia de fotografie artistică de nuntă, intitulată sugestiv “Jurnal de nuntă”, expoziţie semnată de artistul fotograf Ovidiu Leşan.

Expoziţia va cuprinde o selecţie de fotografii din portofoliul fotografului, surprinse de-a lungul timpului, atât instantanee fotojurnalistice de nuntă, cât şi fotografii din sedinţele foto de după aceasta (Trash the Dress).

Aşadar, toţi sucevenii, dornici să savureze frumosul şi emoţiile transmise prin fotografiile prezentate în expoziţie, precum şi viitori miri care sunt în căutarea unui fotograf pregătit să facă faţă mult aşteptatului eveniment din viaţa lor sunt aşteptaţi la Galleria Suceava.

Piesa “Stan Rozovan”, pusă în scenă la Galleria Mall

Compania de Teatru pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 5 februarie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Stan Rozovan”. Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Întâlnire cu Bobo, clovnul preferat al copiilor la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii februarie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”.

Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

Mini playback show la Galleria Mall Suceava

Toți copiii talentați sunt invitați la Galleria Mall Suceava, duminică, 6 februarie, de la ora 16.00, să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”.

Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans şi playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de