„Casă pentru Iulia Biriș”-eveniment caritabil pentru sprijinirea unei tinere orfane care a câștigat concursul „Chip de mamă în suflet de român”


Intră acum și în grupul de

Andrei Păunescu, actrița Lavinia Șandru și interpreta de muzică populară Mihaela Apostol, vor participa în data de 19 mai la Club Bucovina la evenimentul caritabil „Casă pentru Iulia Biriș ”

Potrivit unui comunicat de presă, Asociația Maria Ionașcu va organiza în data de 19 mai un eveniment de la suflet la suflet  în care  marele artist Andrei Păunescu, Daniel Ionașcu, actrița Lavinia Șandru și interpreta de muzică populară Mihaela Apostol  vor strânge  printr-un spectacol caritabil  fonduri pentru a o sprijini pe Iulia Biriș.

Iulia Biriș în vârstă de 18 ani este câștigătoarea concursului dedicat mamei de 8 martie „Chip de mamă în suflet de român” ediția a ll organizat de asociația Maria Ionașcu.

Povestea Iuliei este impresionantă, deoarece neavând părinți, aceasta a impresionat juriul prin talentul ei literar și prin curajul pe care îl are!.

Organizatorii invită doritorii să participe la acest eveniment pentru a da sens împreună culturii, solidarității și bunătății dintre oameni.


Intră acum și în grupul de