Acasă Evenimente De 1 iunie Poliția, Pompierii, Jandarmeria, dar și Poliția de Frontieră vor...

De 1 iunie Poliția, Pompierii, Jandarmeria, dar și Poliția de Frontieră vor prezenta tehnica și munca lor pe esplanada din centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) invită copiii și adulții să se alăture lor într-o experiență de neuitat în data de 1 iunie, ziua dedicată copiilor. Pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, în intervalul orar 11:00-15:00, reprezentanții MAI vor prezenta munca lor în asigurarea ordinei și siguranței publice.

Evenimentul, organizat de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Bucovina”, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava, Agenția Națională Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava (CPECA Suceava), Agentia Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Suceava și Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava, va oferi vizitatorilor ocazia de a cunoaște mai bine activitatea polițiștilor, jandarmilor, pompierilor militari, polițiștilor de frontieră și paramedicilor SMURD.



Copiii și adulții vor putea admira tehnica expusă de fiecare structură în parte și vor avea șansa să afle povești captivante despre misiunile duse la bun sfârșit de către acești eroi cotidieni. Întrebările legate de cariera în cadrul MAI vor primi răspunsuri din partea specialiștilor prezenți.

Nu putea să lipsească nici cel mai bun prieten al omului, așa că în această aventură vor fi alături de participanți și câinii special antrenați care sprijină forțele de ordine în cele mai dificile misiuni.

Evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să se bucure de o zi plină de distracție și descoperiri.

„Fie că sunteți copii sau adulți, vă veți putea simți în siguranță și veți putea învăța mai multe despre munca și sacrificiile făcute de acești profesioniști pentru a asigura protecția și securitatea comunității”, transmit organizatorii care spune că în data de 1 iunie, ținta pentru o experiență de neuitat este Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava.

„Pătrundeți pe tărâmul copilăriei și descoperiți fascinanta lume a forțelor de ordine și siguranță publică alături de reprezentanții MAI. Vă așteaptă o zi plină de aventură și emoție!”, mai arată organizatorii.

Pentru mai multe informații și detalii suplimentare, se pot accesa site-urile web ale structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version