230.000 de persoane, atrase de mirajul Las Vegas, la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Incredibilul sejur în oraşul luminilor, iubirii şi hazardului, Las Vegas, a atras în Iulius Mall Suceava peste 230.000 de persoane în cele 10 zile ale campaniei “Iubire în Las Vegas”. Astfel, în premieră pentru un shopping mall, un client fidel a primit cadou o vacanţă pe care o poate întâlni o dată în viaţă. Mai mult, cele patru mall-uri Iulius au oferit, de Valentine’s Day, tot atâtea călătorii în doi în vestita metropolă de peste Atlantic.

Din Rădăuţi – în Las Vegas, cu Iulius Mall!

Ca într-un casino din Las Vegas, îndrăgostiţii de shopping au dat cu zarurile în Iulius Mall pentru cele 3.000 de premii instant de pe Panoul Dragostei.

Chiar de Valentine’s Day, zeiţa Fortuna i-a hărăzit lui Mihai Ştreangă, de 39 de ani, avocat din Rădăuţi, vacanţa romantică alături de persoana iubită. „Sunt client fidel Iulius Mall Suceava, dar am participat pentru prima oară la o tombolă. Pentru amuzament, am depus în urnă un singur talon, dar nu credeam că o să câştig marele premiu, o călătorie şi tocmai în Las Vegas”, a afirmat emoţionat Mihai Ştreangă.

Mirii – votaţi pe Facebook, până de Dragobete

De Ziua Îndrăgostiţilor, Elvis Presley a oficiat 94 de căsătorii pentru o zi în “Little White Chapel”, spaţiu renumit în Las Vegas pentru mariajele “la minut”. Mirii au fost fotografiaţi gratuit şi vor fi votaţi pentru premii zilnice – începând de marţi, 15 februarie 2011 – pe pagina Facebook Iulius Mall Suceava. De Dragobete, va fi ales şi premiat „cel mai iubit cuplu de pe Facebook”!

Parada modei cu noile colecţii din magazine şi trupa Boom Dance au completat momentele speciale din Iulius Mall. Târgul de obiecte handmade a atras îndrăgostiţii în căutare de cadouri, iar Târgul de Nunţi “Bucovina” a oferit o scenă cu totul specială. Prezentarea rochiilor de mireasă s-a încheiat cu o cerere în căsătorie deloc regizată. Doi tineri s-au logodit în faţa publicului, stârnind emoţii şi aplauze.

Campania „Iubire în Las Vegas” şi seara îndrăgostiţilor s-au încheiat la Iulius Mall cu super concertul oferit de Smiley.


Intră acum și în grupul de