„Night Music Strike”, editia a II-a


Intră acum și în grupul de

Clubul Strikers din Iulius Mall Suceava găzduieşte vineri, 18 februarie, de la ora 23.00, o petrecere cu muzică electronică! DJ Vlado, DJ Universallo, DJ White şi DJ Sprinte vor întreţine buna dispoziţie!

Intrarea este liberă, iar fotografiile de la party vor fi postate pe www.nightmusic.ro şi www.25h.ro.

“Cel mai iubit cuplu de pe Facebook” – Mirii care, de Valentine’s Day, au fost căsătoriţi pentru o zi chiar de către… Elvis Presley, pot fi votaţi pe pagina Facebook Iulius Mall Suceava! Alege perechea zilei şi, de Dragobete, votează “Cel mai iubit cuplu de pe Facebook”!

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă, sâmbătă, 19 februarie, de la ora 12.00, când prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Campionat de bowling, tenis de masă şi biliard la Iulius Mall

Clubul Strikers din Iulius Mall Suceava găzduieşte duminică, 20 februarie, de la ora 10.00, a IV-a ediţie de competiţii. Fotografiile şi lista câştigătorilor vor apărea pe www.YouthCanDoIt.eu.

Teatru de Păpuşi “Ciprian Porumbescu” aşteaptă prichindeii din Suceava şi din împrejurimi duminică, 20 februarie, de la ora 12.00, în lumea poveştilor populare şi a basmelor.

Serile de poveşti de la Cărtureşti

Ceainăria Cărtureştiului invită în fiecare miercuri, de la ora 17.30, prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Psihologul Ilinca Rusu lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem un cuib moale din perne”, promite Cărtureştiul.

Expoziţie “Foto-Grafică” – Fotografie şi grafică satirică în aceeaşi expoziţie, la etajul Iulius Mall, unde lucrările reunite sub genericul “Desenăm, fotografiem, comentăm” sunt semnate de jurnalista Oana Şlemco de la „Crai Nou” şi de caricaturistul săptămânalului “Jupânu’”, Mihai Pînzaru-PIM. Organizată de “Jupânu’” în colaborare cu Centrul Cultural „Bucovina”, Uniunea Artiştilor Fotografi din Bucovina (U.A.F.B.) şi Iulius Mall Suceava, expoziţia va sta pe simeze până pe 28 februarie, inclusiv.

“Lumea bebe” la Auchan – Hipermarketul din Iulius Mall a expus peste 500 de produse speciale care cuprind: trusoul unui nou-născut, hăinuţe, jucării dedicate şi cadouri inspirate, produse de îngrijire, igienă şi alimentaţie pentru toate vârstele bebeluşilor. Şi “artileria grea” din universul bebe este la Auchan la preţuri speciale: cărucioare, scaune auto sau pentru alimentaţie, balansoare, pătuţuri, saltele, premegătoare, port bebe etc. Linia „Auchan Baby” şi produsele dedicate viitoarelor sau prospetelor mămici sunt expuse pe aleea centrală din Auchan până la 1 martie.

Ice Dream – arena de gheaţă de la Iulius Mall este cea mai atractivă destinaţie de distracţie în aer liber din Suceava şi oferă zilnic, între orele 14.00 şi 22.00, preţuri speciale pentru o repriză de distracţie: 6 lei/copil/elev/student şi 10 lei/adult.


Intră acum și în grupul de