Stand-up comedy in Pub „No Limit” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Restaurantul Pub „No Limit” din Suceava propune vineri, 25 februarie, de la ora 20.00, o seară de comedie, alături de grupul de umor „Brigada 2 pe trei”, care va încânta publicul sucevean cu prestaţia „Prima Bucată”.

Proiectul „Brigada 2 pe trei” a început în octombrie 2008 şi este format din Flavius Kocsis (născut şi crescut în satul Bocşa, judeţul Caraş-Severin) şi Sorin Pârcălab (născut şi crescut în Marghita, judeţul Bihor).

Cei doi au activat câţiva ani în grupul de umor al Casei de Cultură a Studenţilor Timişoara, numit O.Z.N. ( înființat de Gigi Roşu a.k.a. Mastterred ), grup cu care au participat şi au câștigat la Festivalul Național Studenţesc de Satira și Umor de la Târgul Mureş, în nenumărate rânduri.

De la înfiinţare şi până acum grupul a lansat 3 spectacole de stand-up comedy, intitulate în ordinea apariţiei lor: “Prima Bucata”, “Setul Doi” şi “Versetul III”, iar al 4-lea spectacol numit “Runda 4”, se află în lucru.

„Fiecare show are un afiș propriu și conţine un set individual de glume, lucru pe care sperăm să-l înțeleagă și publicul”, afirmă cei doi pe blog-ul personal.

Tariful unui bilet este doar 10 lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon: 0732/760.993


Intră acum și în grupul de