Acasă Evenimente Muzeul Satului Bucovinean găzduiește la sfârșitul lunii iulie evenimentul „Lume, lume… hai...

Muzeul Satului Bucovinean găzduiește la sfârșitul lunii iulie evenimentul „Lume, lume… hai la târg!” cu muzică, meșteșuguri și bucate alese


Intră acum și în grupul de

Muzeul Satului Bucovinean va fi gazdă și în acest an a festivalului „Lume, lume… hai la târg!”, care se va desfășura în perioada 28-30 iulie.

Potrivit organizatorilor, peste 100 de meșteri talentați, din toate colțurile țării, au pregătit o adevărată paradă de produse meșteșugite și bunătăți tradiționale, iar anticarii nu vor lipsi și vor aduce și anul acesta obiecte de colecție de o valoare inestimabilă.



Unul dintre momentele cele mai așteptate ale festivalului este concursul „SĂRU’ MÂNA PENTRU MASĂ!”, unde talentul bucătarilor români va străluci sub îndrumarea celebrului chef Cătălin Scărlătescu. Participanții ne vor încânta cu arome și gusturi autentice, păstrându-ne tradițiile în farfuriile noastre.

Pentru a completa atmosfera de sărbătoare, muzica și dansul vor fi protagoniștii evenimentului. Cântăreți talentați, rapsozi plini de har și dansatori plini de energie vor anima atmosfera și vor încânta publicul cu spectacole pline de culoare și tradiție. Horele, strigăturile și cântecele vesele vor aduce bucurie și voie bună în inimile tuturor celor prezenți.

Deci, lume, lume, pregătiți-vă să petreceți un sfârșit de săptămână de neuitat în Bucovina, în mijlocul tradițiilor și frumuseților autentice ale acestui colț de rai, arată organizatorii.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version