„Legende vechi si noi” pentru pitici, la Clubul de lectura „Printul Fermecat”


Intră acum și în grupul de

Clubul de Lectură pentru Copii “Prinţul Fermecat” şi Cenaclul Scriitorilor – Copii organizează a XVIII-a sesiune care va avea loc vineri, 25 februarie, de la ora 18.00, sub titulatura “Legende vechi şi noi”.

Întâlnirea se va desfăşura în Sala de Arte a Bibliotecii Bucovinei şi va oferi surpriza unor evenimente speciale: De ce motanul nu prinde Spiderman – Legende vechi şi legende noi, Legenda, un puzzle de simboluri, Eu fac legendele să trăiască – Atelier de Lectură şi Scriere Creativă şi Copilăria la PUTERE – Critică şi trăznăi.

Inițiativa organizării acestui club de lectură aparține unui grup de părinți conștienți de faptul că Biblioteca Bucovinei reprezintă mediul ideal pentru a sădi în sufletul copiilor bine educați dragostea față de carte, față de lectură, respectul față de limba și literatura română, precum și interesul, prețuirea față de culturile de altă limbă.

Lecturile publice pentru copii, împreună cu aceștia sunt calea prin care obiceiul lecturii devine un mod de viață și o îndeletnicire utilă și plăcută din viața viitorului tânăr și adult.

Poveștile copilăriei împărtășite de copii și de părinți în Clubul de lectură vor sădi mai departe interesul față de carte, școală, educație.

Clubul de lectură pentru copii “Prințul fermecat” și promovarea sa fac parte din Campania Bibliotecii Bucovinei şi a Consiliului Judeţean Suceava intitulată “România vorbită frumos”.

Coordonatoarea programului este scriitoarea Angela Furtună, iar acţiunea are loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, a Bibliotecii Bucovinei „I.G.Sbiera”, Uniunea Scriitorilor din România – Filiala Iaşi, Librăriile Alexandria şi www. agonia.ro.


Intră acum și în grupul de