Vino la Iulius Mall și bucură-te de aromele preparatelor de la Festivalul Mediteraneean!


Intră acum și în grupul de

Indiferent de sezon, bucătăria mediteraneeană este întotdeauna o opțiune inspirată pentru o masă simplă și delicioasă, mai ales pentru că este bazată pe o alimentație bogată în fructe și legume, pește, fructe de mare și inegalabilul ulei de măsline. În acest weekend, poți alege dintr-un meniu variat, conceput să satisfacă și cel mai pretențios gurmand, pentru că Festivalul Mediteraneean revine în parcarea Iulius Mall Suceava.

În perioada 21 – 23 iulie 2023, parcarea Iulius Mall Suceava (re)devine „cartierul general” al mâncării gustoase și sănătoase pentru că bucătăria mediteraneeană și deliciile turcești își dau întâlnire în același loc și creează o explozie de arome și gusturi deosebite, ce te așteaptă să le descoperi. Astfel, bucătarii de la Festivalul Mediteraneean îi vor întâmpina pe pofticioși cu o gamă largă de preparate din fructe de mare: creveți, scoici, calamar, caracatiță, pui de baltă, homari, rapane, king crab și multe alte bunătăți pe care să le savureze.

Meniul va fi completat de aromatele deserturi turcești cum sunt baclavaua cu nucă, fistic, vișine, ciocolată. Nu uita de sortimentele de rahat turcesc care vor încânta pe toată lumea. Programul zilnic este între orele 12:00-20:00, buna dispoziție este garantată, iar mai multe detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Vino împreună cu prietenii și familia la Iulius Mall Suceava pentru a te bucura de o adevărată experiență culinară la Festivalul Mediteraneean!


Intră acum și în grupul de