Târgul Colecţionarilor, o traditie la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall Suceava a colecţionarilor şi buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc sâmbătă şi duminică, 5, respectiv 6 martie la parterul complexului comercial.

Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

Pacheţele de primăvară la Cărtureşti – Între 1 şi 8 martie, librăria Cărtureşti din Iulius Mall recomandă o mulţime de pacheţele pe care să le oferiţi cadou sau de care să vă bucuraţi personal. Cărţi, filme, ceaiuri, muzică, accesorii pentru citit şi scris, gemuri şi alte delicatese, toate la preţuri speciale, de primăvară. Dozajul şi combinaţiile vă aparţin.

Surprize de Mărţişor – Copiii de la Palatul Copiilor dedică duminică, 6 martie, de la ora 17.00, venirii primăverii un spectacol cu prezentări de modă şi momente artistice oferite de trupe de dans modern.


Intră acum și în grupul de