“Lira de Aur” canta si anul acesta la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Festivalul internaţional “Lira de Aur” îşi va derula şi anul acesta, la Suceava, spectacolele concurs de excepţie cu care i-a obişnuit pe iubitorii de muzică de calitate.

Conform declaraţiilor oferite de primarul Sucevei Ion Lungu, s-a hotârât ca şi în 2011 administraţia publică locală să vină cu suport financiar pentru organizarea celei de-a XXXII-a ediţie a festivalului.

“Primăria Suceava va ajuta financiar şi în acest an, cum a făcut de fiecare dată, pentru organizarea Festivalului. Săptămâna trecută, am avut o discuţie cu reprezentanţii Fundaţiei “Lira de Aur” şi ai Liceului de Artă pentru a stabili concret cum trebuie să procedăm pentru a nu fi nici un fel de problemă. Este un concurs de renume cu jurii pe măsură care nu poate decât să aducă cinste municipiului nostru”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, edilul şef al Sucevei, Ion Lungu.

Ca şi anul trecut, municipalitatea va contribui cu suma de 500 de milioane de lei vechi urmând ca festivalul să aibă loc în perioada 2 – 5 iunie.

Anul trecut, marele premiu a plecat la Iaşi.


Intră acum și în grupul de