Acasă Evenimente Teatrul Municipal Suceava începe noua stagiune teatrală cu spectacolul „Rinocerii”. În cadrul...

Teatrul Municipal Suceava începe noua stagiune teatrală cu spectacolul „Rinocerii”. În cadrul noii stagiuni teatrul sucevean se pregătește să ofere o experiență culturală bogată, cu numeroase evenimente captivante


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava începe o nouă stagiune plină de emoție și spectacol, după un succes de neuitat în cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Avignon, desfășurat între 7 și 26 iulie 2023. La cererea publicului din Suceava, teatrul a programat cele două spectacole apreciate în festival, „Rinocerii” de Eugène Ionesco, în regia lui Alain Timár, și „Occident Express” de Matei Vișniec, tot în regia lui Alain Timár.

Stagiunea 2023-2024 va debuta cu mult entuziasm pe data de 15 septembrie, când va avea loc premiera spectacolului „Rinocerii”. A doua reprezentație importantă, care marchează 8 ani de teatru la Suceava, va fi „Occident Express” și se va desfășura pe 23 septembrie.



În cadrul noii stagiuni, teatrul se pregătește să ofere o experiență culturală bogată, cu numeroase evenimente captivante. Vor fi spectacole atât pentru publicul adult, cât și pentru cel tânăr, ateliere de teatru, conferințe și întâlniri cu personalități remarcabile, lansări de carte și multe alte surprize, pe care le vor dezvălui la momentul potrivit.

Tarifele stabilite vor fi menținute și în această stagiune, pentru a oferi accesibilitate tuturor iubitorilor de teatru. Prețurile biletelor pentru producțiile proprii vor fi de 50 lei pentru premieră (spectacol pentru adulți), 40 lei (adulți – preț întreg) și 15 lei (pensionari, studenți) pentru spectacolele pentru adulți și 10 lei pentru elevi învățământul preuniversitar. Spectacolele pentru copii vor avea un preț unic de 10 lei, iar adulții însoțitori ai grupurilor de minim 10 copii vor beneficia de bilete gratuite.

Teatrul „Matei Vișniec” Suceava va avea și spectacole invitate, iar prețurile biletelor vor fi 70 lei (adulți – preț întreg) pentru spectacolele ale teatrelor naționale, respectiv 50 lei (adulți – preț întreg) pentru spectacolele de teatru/concerte pentru adulți. Pentru spectacolele pentru copii, prețul biletului va fi de 10 lei, iar adulții însoțitori ai grupurilor de minim 10 copii vor beneficia de bilete gratuite.

Pentru cei dornici să se bucure de mai multe spectacole, teatrul oferă abonamente nominale care includ 6 spectacole proprii (cu excepția premierelor) la prețul de 160 lei.

Există și facilități pentru grupuri, astfel că, pentru fiecare 10 bilete cumpărate, un bilet va fi oferit gratuit. Grupurile de 20 persoane vor primi 3 bilete gratis, iar pentru grupurile de 100 persoane, biletele vor fi reduse la 20 lei în loc de 40 lei.

Biletele vor fi disponibile atât la casieria teatrului, cât și online, pe site-ul www.blt.ro. Pentru rezervări de bilete, puteți folosi numărul de telefon 0759.048677 sau adresa de email bilete@teatrulmateivisniec.ro.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version