Boxerii lui Botezatu au facut furori in randul sucevencelor


Intră acum și în grupul de

Complexul comercial Shopping City Suceava a strâns duminică seara zeci de curioşi, suceveni entuziaşti veniţi să vadă celebra colecţie de boxeri pentru bărbaţi semnată Cătălin Botezatu. Celebrul designer a adus în faţa sucevenilor, într-un spectacol original în care fiecare model a jucat rolul unui luptător în ring, o gamă variată de modele de lenjerie intimă destinată bărbaţilor.

Show-ul incendiar s-a lăsat aşteptat, seara debutând la Suceava cu premierea câtorva dintre reprezentantele sexului frumos, femei de succes din municipiu, care au ţinut să transmită, fiecare, câte un gând emoţionant în prag de 8 martie.

Au urcat astfel pe scenă pentru a împărtăşi cheia succesului şi pentru a fi premiate: Angela Zarojanu, subprefect de Suceava, Laura Hacman, purtător de cuvânt al IŞJ Suceava, Corina Stănescu, şeful Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic, şeful Oficiului Registrului Comerţului Suceava, Liliana Agheorghicesei, preşedintele Patronatului Judeţean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, Cristina David, medic primar oftalmolog în cadrul Clinicii Oftalmologice Novaoptic, Camelia Iordache, preşedintele filialei Suceava a Organizaţiei “Salvaţi Copiii” şi Brânduşa Dăscălescu, preşedintele Companiei Teatrale Bucovina.

Publicul sucevean prezent sâmbătă seara în Shopping City Suceava a fost format în majoritate din femei, care au aşteptat cu sufletul la gură prezentarea inedită de lenjerie intimă intitulată “Boxing”, prezentarea celor mai cunoscute branduri italiene de costume elegante pentru bărbaţi reunite în colecţia “Ego Men” semnată de asemenea de îndrăgitul designer, dar mai mult, au aşteptat apariţia pe scenă a lui Cătălin Botezatu, care a stârnit isterie în rândul publicului feminin.

După eveniment, la Alexandria Librării din incinta Shopping City Suceava a urmat o sesiune de autografe special oferită de Cătălin Botezatu, pentru bestseller-ul “Trei Vieţi. Pedeapsa” by Cătălin Botezatu, primul volum al trilogiei despre viaţa celui mai cunoscut designer român în ţară şi peste hotare, scris de Monica Vlad.


Intră acum și în grupul de