„Atelier Origami” la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă „Origami”.

În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Deoarece locurile în librărie sunt limitate, doar 20, participarea trebuie confirmată la adresa de e-mail [email protected] sau telefonic: 0732/003.049.

Serile de poveşti continuă la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 18.00, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Sorina Puiul lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem cuib moale din perne”, promit bucuroase gazdele.

Expoziţie de artă plastică – „Atitudini pozitive” este genericul expoziţiei de pictură sub care Constantin Ungureanu, în parteneriat cu Alianţa PRO BUCOVINA Rădăuţi şi Iulius Mall, şi-a expus lucrările la etajul shopping center-ului. Pasionat de pictură, grafică şi fotografie, artistul încântă privirea şi spiritul cu lucrări remarcabile, care rămân expuse până la sfârşitul acestei luni.

Atelier de creaţie pentru copii

Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă, sâmbătă, 26 martie, de la ora 12.00, când prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Teatru de Păpuşi “Puppet” invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, duminică, 27 martie, de la ora 12.00, în lumea poveştilor populare şi a basmelor.


Intră acum și în grupul de