Miss Universe Romania ia cu asalt Oltenia

Caravana celor mai frumoase femei din România ajunge la Râmnicu Vâlcea.

Pe 26 şi 27 martie, cele mai frumoase oltence sunt aşteptate în cursa pentru cel mai râvnit titlu al frumuseţii. Preselecţiile zonale pentru Miss Universe România 2011 se vor desfăşura sâmbătă şi duminică, între orele 12.00 şi 18.00, în Club Enigma.

În competiţie s-au înscris 212 candidate din zona Olteniei, dintre care 101 au fost descalificate în urma evaluării profilului înscris pe site-ul www.MissUniverseRomania.com

“Regulamentul Miss Universe este foarte strict, iar noi, în calitate de reprezentanţi locali ai acestui brand, ne obligăm să-l respectăm. Multe dintre concurentele înscrise trăiesc cu senzaţia că poate organizatorii vor trece cu vederea anumite abateri de la reguli, însă, trebuie să înţelegem că cel puţin în această competiţie, nu funcţionează principiul: se poate şi aşa. Având în vedere că multe dintre manechinele de origine română, care au o carieră răsunătoare în străinătate, sunt oltence, suntem îndreptăţiţi să credem că la Râmnicu Vâlcea vom găsi concurente puternice”, a declarat Valentina Ionescu, Director Program Miss Universe România.

Frumoasele Olteniei sunt aşteptate la Club Enigma, în Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, 26 martie şi duminică 27 martie, între orele 12.00 şi 18.00, pentru a susţine următoarele probe: fotogenie, telegenie, catwalk şi interviu.

Pentru că la Râmnicu Vâlcea va fi ultima oprire a Caravanei “Miss Universe poţi fi chiar tu!”, înainte de preselecţiile din Bucureşti, organizatorii competiţiei au pregătit o petrecere explozivă ce se va desfăşura sâmbătă, 26 martie 2011, începând cu ora 22.00, în Club Enigma. În cadrul evenimentului vor fi prezentate creaţiile Universe of Beauty by Anca Maxim şi colecţia primăvară/vară 2011 a Casei Ma Dame. Pe podium vor defila Anda Mocanu, deţinătoarea Premiului al II-lea şi a titlului Miss Fotogenie 2010, Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009 şi Oana Paveluc, Miss Universe România 2010.

Miss Universe este un concurs de frumuseţe al cărui brand este deţinut de Donald Trump din anul 1996 şi produs în parteneriat cu NBC începând cu 2003.

Încă de la prima ediţie, desfăşurată în anul 1926, competiţia a devenit mai mult decât populară, fiind astăzi unul dntre cele mai promovate show-uri din industria frumuseţii. Anual Miss Universe se bucură de o audienţă record, ce însumează 2 miliarde de telespectatori.

Transmis în direct sau înregistrat în peste 190 de ţări, Miss Universe se diferenţiază de alte spectacole de divertisment prin faptul că s-a dovedit în timp a fi o adevărată maşină mediatică.

Miss Universe este numărul 1 în graficele de audienţă, la nivel mondial, indiferent de reţelele prin intermediul cărora este distribuit.