Targul Colectionarilor revine la Iulius Mall

Tradiţionala întâlnire din Iulius Mall a colecţionarilor şi a buchiniştilor cu publicul bucovinean are loc sâmbătă şi duminică, 2, respectiv 3 aprilie, în holul de la intrarea în Complexul Comercial.

Societatea Numismatică şi Filatelică Română, secţia Suceava, aduce la parterul Iulius Mall obiecte atinse de patina timpului. Curioşii pot afla de la expozanţi şi poveştile captivante ale fiecărei podoabe, mărci poştale, piese de decor sau de mobilier.

Misterele „Origami” descifrate la Iulius Mall – Librăria Cărtureşti provoacă publicul sucevean să intre în lumea fascinantă Origami. În aburii ceaiului parfumat de la Cărtureşti, îndrumaţi de Luana Popa, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, curioşii pot deveni cu adevărat pasionaţi de arta modelării hârtiei. Deoarece locurile în librărie sunt limitate, participarea trebuie confirmată la adresa de e-mail sv_mall@carturesti.ro sau telefonic: 0732/003.049.

Serile de poveşti continuă la Cărtureşti – În fiecare miercuri, de la ora 18.00, ceainăria Cărtureştiului din Iulius Mall invită prichindeii, dar şi părinţii şi bunicii acestora, să asculte fascinantele poveşti ale copilăriei. Sorina Puiul lecturează într-un minunat decor animat de jucării şi cărţi. “Vom aluneca încet-încet în lumea minunată a poveştilor, iar dacă se întâmplă să avem somnoroşi, le facem cuib moale din perne”, promit bucuroase gazdele.

Atelier de creaţie pentru copii – Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână!

Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă, sâmbătă, 2 aprilie, când de la ora 12.00, prichindeii vin la KidsLand să creeze, să se distreze şi să îşi facă noi prieteni.

Teatru de Păpuşi “Puppet” – invită prichindeii din Suceava şi din împrejurimi, duminică, 3 aprilie, de la ora 12.00, în lumea poveştilor populare şi a basmelor.