Proiecții speciale ale filmului „Libertate” de Tudor Giurgiu, în prezența regizorului, la Rădăuți și Siret


Intră acum și în grupul de

Luni, în data de 20 noiembrie, localitățile Rădăuți și Siret vor găzdui proiecții speciale ale filmului „LIBERTATE”, unul dintre cele mai așteptate, premiate și discutate filme românești ale anului. Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent în sală și va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, oferind o experiență cinematografică unică.

La Siret, proiecția va avea loc la Centrul Cultural, începând de la ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate online sau direct de la Centrul Cultural. Pentru achiziționarea de bilete online, puteți accesa următorul link: link bilete Siret.

În același timp, la Rădăuți, filmul „LIBERTATE” va fi proiectat la Casa de Cultură, începând de la ora 19:00. Biletele sunt disponibile atât online, cât și la Casa de Cultură din Rădăuți, și pot fi achiziționate accesând următorul link: link bilete Rădăuți.

„LIBERTATE” prezintă o poveste mai puțin cunoscută din istoria recentă a României. Filmul se desfășoară în Sibiu, în haosul lunii decembrie 1989, când mai mulți bărbați – securiști, militari și civili – au fost ținuți ostatici într-o piscină dezafectată și acuzați că sunt teroriști. Din distribuția filmului fac parte unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului, precum Iulian Postelnicu, Mirela Oprișor, Alex Bogdan, Alexandru Papadopol, Alex Calangiu, Andreea Grămoșteanu, Cuzin Toma, Leonid Doni, Andi Vasluianu, Ștefan Iancu sau Ionuț Caras. Acest film aduce în prim-plan o poveste captivantă și emoționantă a evenimentelor din decembrie 1989, oferind publicului o perspectivă inedită asupra istoriei recente a României.


Intră acum și în grupul de