Cazinoul din Vatra Dornei va putea fi vizitat de Ziua Bucovinei până la miezul nopții, iar până în 5 decembrie între orele 12:00-16:00


Intră acum și în grupul de

Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a anunțat, luni, programul de vizitare al Cazinoului din Vatra Dornei, care va fi  redenumit Palatul Dornelor și sfințit marți, 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei.

Astfel, potrivit sursei citate, acest centru muzeal va putea fi vizitat în ziua inaugurării până la miezul nopții, iar începând cu ziua de 29 și până pe 5 decembrie, se va putea vizita timp de 4 ore zilnic, în intervalul orar 12:00 – 16:00.

Inițial Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților anunțase că acest complex va fi închis în perioada 29 noiembrie-5 decembrie întrucât sălile sunt organizate și pregătite doar pentru evenimentul inaugurării, dar că s-a decis permiterea vizitării ținând cont de afluxul de turiști și vizitatori care vor fi la Vatra Dornei în această perioadă.

Ulterior, după ce se repun expozițiile astfel încât să se utilizeze tot spațiul, care acum este ocupat cu logistica evenimentului de inaugurare, complexul va putea fi vizitat în zilele de miercuri până duminică între orele 12:00-16:00.

Intrarea este în prezent liberă, urmând ca ulterior să se stabilească tarife de vizitare.


Intră acum și în grupul de