Paula Seling&OVI concerteaza in Club Babylon Suceava

Club Babylon invită sucevenii sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 21.00, la un concert marca Paula Seling&OVI, eveniment care face parte din turneul de promovare al artiştilor, intitulat “The never ending tour”.

După concert, toţi petrecăreţii se vor distra pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Suspectu şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al animatoarelor, care vor rula într-un show de lumini amețitor.

Cocktail Music

“Cocktail Music” este un program special dedicat studenților, pe care Club Babylon Suceava îl pregăteşte pentru seara zilei de joi, 14 aprilie, unde cei mai petrecareţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei.

Petrecerea este dedicată în special studenților din Universitatea Suceava și va fi întreținută de Dj Suspectu’, noul rezident din Club Babylon Suceava.

Totodată, barmanii au pregătit o serie de shot-uri și cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional!

Petrecere întreţinută de animatoare este nerecomandată minorilor!

În fiecare joi, Club Babylon Suceava va organiza o tombolă, la ora 02.00 a.m., prin care unul dintre cei prezenţi va avea posibilitatea de a câştiga 50 de euro.

Music Contest – R’&‘B & Hip-Hop vs. Latino

Club Babylon Suceava adoptă un nou concept în viaţa de noapte din cluburile sucevene, vineri, 15 aprilie, prin programul Music Contest, prin care îşi propune să antreneze petrecăreţii, dar şi pe cei doi DJ invitaţi, în a-şi etala cunoştinţele în muzică şi dans, din două genuri muzicale total opuse.

În seara de vineri Club Babylon va miza pe R’&‘B & Hip-Hop vs. Latino.

Mc-ul localului va pregăti pentru cei prezenţi şi un super program de entertaiment, cu premii din partea casei.

Programul nu este recomandat minorilor!

RETRO Party

Club Babylon Suceava pregăteşte sucevenilor dornici de distracţie şi de amintirea ritmurilor de altă dată, programul intitulat “Retro Party”, care va rula duminică, 17 aprilie.

Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzica anilor ’80-‘90 pregătit special de Dj Suspectu’.

În week-end contiună şi super ofertele la votca şi whisky!

Programul este nerecomandat minorilor!

Rezervări și informaţii se pot obţine la numărul de telefon: 0758/536.725

Ofertele speciale ale acestei săptămâni în Club Babylon Suceava sunt:
O sticlă de Votca + Nectar, în valoare totală de 80 de lei;
O sticlă de Whisky + 2 Energizante, în valoare totală de 120 lei;
Un metru de tequila, la preţul de 30 lei.

La orice zi onomastică petrecută în clubul sucevean alături de prieteni, sărbătoritul va primi din partea Clubului Babylon, o şampanie cadou.