Misterele operei: Un spectacol unic de operă, operetă și canzonete, dar și caritabil pentru eleva Serena Frittelli


Intră acum și în grupul de

 Asociația Divas, în colaborare cu Universitatea Ștefan cel Mare, Casa de Cultură a Studenților și Rotary Suceava-Bucovina, invită sucevenii se se alăture unei seri de excepție la Sala Auditorium Joseph Schmidt, Suceava. Spectacolul „MISTERELE OPEREI: Pagini celebre de operă, operetă și canzonete” va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2023, începând cu ora 18:00.

Evenimentul cultural propune publicului o incursiune în lumea muzicii clasice, aducând în prim-plan pagini celebre precum „Habanera” din opera Carmen de G. Bizet, „Nessun dorma” din opera Turandot de G. Puccini, „La donna e mobile” din opera Rigoletto de G. Verdi, și multe altele. Spectacolul, creat pe videoproiecții, se încheie cu un program special de colinde.

Artiștii care vor încânta publicul în această seară deosebită sunt:

Lăcrămioara Crihană, mezzosoprană din București

Paul Celmare, tenor din Iași

Ciprian Pahonea, tenor din București

Însă, această seară nu este doar despre muzică și frumusețe artistică. Este și despre a dărui și a aduce speranță. Spectacolul este dedicat Serenei Frittelli, o fetiță curajoasă de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național Petru Rareș, recent diagnosticată cu o formă agresivă de cancer osos. Evenimentul are un scop caritabil, iar toate fondurile strânse vor fi direcționate pentru sprijinirea tratamentului Serenei.

Asociația Divas, înființată în 2021, a organizat o serie de evenimente culturale de succes, inclusiv spectacole unice precum „Carmen – Libertate și pasiune” și „Turneul Național cu opereta ANA LUGOJANA” de Filaret Barbu. Spectacolele lor au atras un număr mare de spectatori și au avut un impact semnificativ în comunitățile în care au fost susținute.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziționate de pe iabilet.ro, iar pentru fiecare bilet cumpărat, este oferită în dar o invitație gratuită, în spiritul generozității sărbătorilor de iarnă, fiind un prilej ca sucevenii să se bucure de arta muzicală de calitate și, în același timp, de a contribui la o cauză nobilă.


Intră acum și în grupul de