Super concert Anda Adam la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iepuraşul dă startul la premii doar în Galleria Mall Suceava, în perioada 14-28 aprilie 2011.

Potrivit unui comunicat remis de complexul comerical situat la intrarea în municipiul Suceava, se pot câştiga zeci de premii zilnice în vouchere de cumpărături, iar marile premii, 3 sejururi de 5 zile la Mamaia, la hotelul Tomis, vor fi acordate prin tragere la sorţi, joi 28 aprilie 2011, începând cu ora 19.00, în cadrul concertului Andei Adam.

Vino zilnic cu Paşaportul Galleria la Oficiul de paşapoarte, înregistrează-te, completează seria paşaportului în secţiunea specială şi depune-l în urnă! Zilnic poţi câştiga zeci de premii!

Pot participa la extragerile organizate persoanele care au vârsta minimă de 14 ani. Noi paşapoarte se vor elibera gratuit pe toată durata promoţiei la “Oficiul de Paşapoarte Galleria”, de luni până joi, între orele 14.00 – 20.00 şi de vineri până duminică între orele 11.00 – 17.00.

Iepurilă Bocănilă soseşte la Galleria!

Galleria Suceava invită copiii, bonele, părinții și bunicii, până pe data de 22 aprilie, începând cu ora 18.30, la o haioasă întâlnire cu Iepurilă Bocănilă.

Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor Iepurilă Bocănilă.

Prietenul copiilor, Iepurilă Bocănilă, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!


Intră acum și în grupul de