Elevii de la CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului au adus magia iernii într-o serbare de excepție


Intră acum și în grupul de

Într-o atmosferă plină de bucurie și magie, elevii de la CSEI „Sf. Andrei” Gura Humorului au impresionat comunitatea locală cu serbarea de Crăciun desfășurată în cadrul Proiectului educativ ”Vis de iarnă”, ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

Proiectul, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor etape, a inclus realizarea unui tablou feeric al expoziției „Magia iernii”. Elevii școlii au demonstrat măiestrie în creația de lucrări artistico-plastice și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, transformând sala de festivități a școlii într-un adevărat tărâm al viselor.

În cadrul evenimentului, elevii au oferit un spectacol plin de colinde, cântece de iarnă, versuri pline de bucurie și au împărtășit zâmbetele și voia bună într-o scenetă savuroasă. Dansul a fost încă o formă de exprimare a bucuriei, iar clinchetul clopoțeilor a însoțit urările de bine pentru noul an, aducând prosperitate gazdelor și tuturor invitaților.

Printre invitații de onoare s-au numărat Grupul Folcloric „Humoreanca” al Clubului Copiilor Gura Humorului, elevi de la Școala Gimnazială Nr. 4 Suceava și elevi ai Școlii Gimnaziale Valea Moldovei, contribuind la diversitatea și bogăția artistică a evenimentului.

Tradiționalul colăcel a marcat încheierea poveștii „Visului de iarnă”, fiind oferit cu generozitate de ajutorul de nădejde al Moșului, reprezentat de „George Tofan Grup” SRL din Gura Humorului.

Evenimentul a fost o reușită grație implicării elevilor, părinților, invitaților și cadrelor didactice care au creat împreună un „Vis de iarnă” plin de magie și bucurie. Coordonat de directorul prof. Călinescu Petru Marian și echipa sa formată din directorul adjunct prof. Strugariu Cezar Vasile, consilierul educativ Sîrbu Gabriela, prof. Poclitaru Cătălina și prof. Istrate Isabella Maria, proiectul a adus în sufletele spectatorilor lumina magică a Sărbătorilor de iarnă.

Momentele artistice au prins contur sub îndrumarea directă a numeroșilor profesori implicați, iar colaborarea strânsă cu părinții a contribuit la realizarea dansurilor populare, aducând astfel un plus de autenticitate și tradiție în cadrul spectacolului.

Proiectul educativ „Vis de iarnă” continuă să fie o tradiție de succes la CSEI „Sf. Andrei”, oferind comunității școlare și invitaților o călătorie captivantă în lumea minunată a basmelor și a sărbătorilor de iarnă.

Top of Form


Intră acum și în grupul de