Anda Adam vine la Suceava intr-un super concert


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită sucevenii, joi, 28 aprilie, de la ora 19.00, la un super concert marca Anda Adam, în cadrul căruia se vor acorda și marile premii ale campaniei “Tombola marilor premii”, ce constau în 3 sejururi de 5 zile la Mamaia, la hotelul Tomis.

Anda Adam a debutat pe scena muzicală din România la vârsta de 17 ani, iar de-a lungul timpului a devenit una dintre vocile preferate ale compozitorilor, mai ales atunci când era vorba de duete celebre. Mulți o identifică pe Anda Adam cu superhitul “Nu mă uita”, cântat alături de trupa RACLA, cu piesa “Fete rele” cântată alături de Marijuana sau cu piesa ce a ținut fruntea clasamentelor muzicale ale vremii “Selecta” feat. Alex.

Totuși, Anda Adam a devenit o artistă consacrată odată cu lasarea hit-urilor single “Ajutor” sau “Nai, Nai” de pe albumul “Confindenţial”, care au propulsat-o în lumea bună a muzicii dance românești, aducându-i discurile de aur și platină pentru cele mai bune vânzări ale unui album.

Echipa Galleria Mall Suceava informează în cadrul unui comunicat de presă că Anda Adam va prezenta publicului sucevean, atât piesele consacrate, dar și ultimele sale noutăți în materie de muzică de pe albumul “Queen of Hearts”, inclusiv super hit-urile “Love on you” și “Show me” (feat. DDY)

Trupa “New Talents” aduce “Păcală în satul lui”, la Galleria Mall

Teatrul pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbăta, 30 aprilie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Suceava (la etaj), piesa “Păcală în satul lui”. Accesul este gratuit!

După program, copiii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!


Intră acum și în grupul de