Trei mari castigatori la tombola de Paste de la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava şi-a rasplatit cei mai fideli clienţi la tombola organizată cu prilejul sărbătorilor pascale, desemnând deopotrivă şi marele câştigător, care se va bucura de un sejur în ţara sfântă, la Ierusalim.

Peste 4.500 de premii instant, constând în vouchere consistente de cumpărături, cozonaci, sticle cu vin şi răcoritoare Coca Cola, Fanta şi Sprite, au fost acordate între 2 şi 23 aprilie 2011 în campania „Păstrează tradiţia darurilor de Paşte!.” Cele mai râvnite daruri ale fiecărei zile au fost 19 roboţi de bucătărie Philips.

Primul mare premiu ale tombolei de la Iulius Mall a constat în aparatură electrocasnică pentru utilarea completă a bucătăriei. Florin Dominte, de 29 de ani, din Fălticeni, de profesie şofer, a depus în urnă două taloane, aceasta fiind prima dată când a participat la o tombolă Iulius Mall. A promis că îşi va mai încerca norocul la extragerile organizate de acest centru comercial.

Iulia Vuerich, de 37 de ani, din Suceava, având ocupaţia de manager, a câştigat mobilă modernă de dormitor Kalenda. Suceveanca a depus pentru tombola de Paşte, în zile diferite, opt taloane, unul fiind câştigător. Clientă fidelă, Iulia Vuerich a mai câştigat la Iulius Mall un telefon mobil valoros.

Marele premiu al extragerii de Paşte din acest an de la Iulius Mall a fost câştigat de o altă clientă fidelă, care a participat de-a lungul timpului la toate tombolele shopping mall-ului Iulius. De trei ori a avut noroc. Prima oară a primit o bicicletă, apoi un robot de bucătărie, dar de această dată vestea unui premiu şi mai consistent a emoţionat-o: un sejur în Ţara Sfântă, la Ierusalim. Fericita câştigătoare este Stela Corduban, de 53 de ani, tot din Suceava, administrator, care va pleca alături de partenerul de viaţă în locul de pelerinaj preferat al creştinilor, supranumit „Oraşul lui Dumnezeu” sau „Oraşul celor trei religii”.

“Visam să merg în Ierusalim, o călătorie care trebuie făcută măcar o dată în viaţă. Nu speram ca Iulius Mall să îmi dăruiască o aşa mare bucurie nu doar mie, cât şi soţului meu”, a afirmat emoţionată câştigătoarea.

Iulius Mall continuă să îşi încânte clienţii cu oferte speciale şi premii substanţiale!


Intră acum și în grupul de