„Klaus & Barroso” aduce bucurie și râs în Suceava, într-o proiecție specială cu echipa de actori!


Intră acum și în grupul de

Echipa din spatele comediei românești „Klaus & Barroso”, scrisă de Grupa B și produsă de Bold Film Studio, se pregătește să cucerească inimile suporterilor din Suceava într-o proiecție specială ce va avea loc pe 21 ianuarie 2024, la Cinema City din Iulius Mall Suceava.

Actorii Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae și Alexandru Ion vor face o întâlnire cu publicul începând cu ora 19:00, înaintea proiecției filmului care va începe la ora 19:30. După vizionare, spectatorii vor avea oportunitatea să discute și să interacționeze cu membrii echipei, oferindu-le o experiență cinematografică unică.

Această proiecție specială face parte dintr-o serie de evenimente similare care au loc în 13 orașe din țară. Caravana „Klaus & Barroso” a debutat în Cluj-Napoca pe 9 ianuarie și va continua să străbată țara, aducând umor și distracție în fiecare oraș.

„Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!” a declarat entuziasmat Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Filmul, ce va fi distribuit în cinematografele din toată țara începând cu 16 ianuarie 2024 de către Forum Film, aduce în prim-plan o poveste amuzantă despre un barman și un bodyguard care încearcă să gestioneze o petrecere a burlacilor cu tot felul de personaje excentrice și situații comice.

Biletele pentru „Klaus & Barroso” au fost puse în vânzare începând cu 27 decembrie, iar spectatorii sunt încurajați să-și rezerve locurile online pe site-urile cinematografelor partenere. Mai multe detalii despre evenimente pot fi găsite pe pagina de Facebook a Bold Film Studio și pe site-ul oficial al producției.

Producătorii filmului sunt Cristian Anastasiu și Bogdan Theodor Olteanu, iar producătorul general este Ionuț Datcu. „Klaus & Barroso” se bucură de sprijinul principal al partenerului media KISS FM și a numeroșilor parteneri media, precum Cărturești, All About Romanian Cinema, Adevărul, Cinefan, Cinemap, Happy Fish, Happ.ro, IQads, Pagina de Media, Unica, Urban.ro, Vice, Zile și Nopți.

Mai multe imagini și informații despre film pot fi găsite pe paginile de Facebook, Instagram și TikTok ale Bold Film Studio, precum și pe canalele de YouTube Bold Film Studio și Micutzu Stand-up Official.


Intră acum și în grupul de