News Talents prezinta “Sarea in bucate”, la Galleria Mall Suceava

Teatrul pentru Copii și Tineret “New Talents” va prezenta sâmbătă, 7 mai, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Sarea în bucate”, anunţă Centrul de presă al complexului comercial sucevean. Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Suceava, copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Mini playback show

Toți copiii talentați sunt invitați joi, 5 mai 2011, de la ora 18.00 şi duminică, 8 mai, începând cu ora 16.00, la Galleria Mall Suceava, să-și exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”.

Bineînțeles, toți vor fi premiați pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans şi playback se vor califica pentru semifinalele din luna iunie.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Suceava!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris!

În fiecare zi a lunii mai, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!