“Zilele si noptile studentesti”, la Suceava


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Sudenţilor din Universitatea Suceava (A.S.U.S.) a demarat marţi o serie de acţiuni ce se înscriu în proiectul “ZILELE ŞI NOPŢILE STUDENTEŞTI” (ZNSt), ce are ca perioadă de desfăşurare data de 17 – 19 mai, anunţă în cadrul unui comunicat de presă, Ramona – Valentina Nicorici, vicepreşedinte pe Reprezentare în cadrul Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava – A.S.U.S.

Potrivit documentului citat, proiectul, care se va derula pe parcursul a trei zile, este împărţit pe diferite departamente, scopul manifestării constituindu-l implicarea studenţilor din USV în activităţi de natură educaţională, culturală şi socială, cu care aceştia să se identifice.

Ramona – Valentina Nicorici precizează în comunicat că în cei 10 ani de activitate, A.S.U.S. a acumulat experienţa necesară organizării evenimentelor în diferite domenii de activitate: sportiv, divertisment, educaţional, cultural şi sănătate. Pe lângă campionatele de fotbal, basket, table şi volei se vor organiza şi jocuri trăsnite cum ar fi concursul “de aruncat cu tastatura”, “aruncatul cu varză la ţintă”, “raţele şi vânătorii” şi altele.

Totodată, după cursurile de prim-ajutor şi de autoapărare, studenţii se vor putea relaxa seara la concursuri de karaoke, stand up comedy şi bancuri, ce vor avea loc în cluburile partenere organizaţiei.

Pentru prima dată în campusul sucevean se va desfăşura o proiecţie de film de scurt metraj pe peretele căminului C2, marţi, 17 mai, de la ora 20.15. Tot în aceeaşi zi, începând de la primele ore ale dimineţii, respectiv de la ora 10.00, va avea loc o acţiune de colectare a pet-urilor în căminele din campus, urmată de campionatul de volei ce se va desfăşura de la ora 12.00, în sala de sport a Universităţii, concomitent desfăşurându-se şi un campionat de tenis de masă, la Galleria Mall. Seria manifestărilor continuă marţi, de la ora 14.00 cu un campionat de table, ce va avea loc în Sala de conferinţe C4 din USV, continuându-se de la ora 16.00 cu o campanie antisida, în Observatorul 1 al USV, iar de la ora 18.00 va avea loc acţiunea Mima/Eu, la Tribune, în faţa cantinei de la universitatea suceveană.

Seria acţiunilor desfăşurate sub egida “ZILELE ŞI NOPŢILE STUDENTEŞTI” continuă miercuri, 18 mai, cu următorul program: PACPAC, la Cetatea de Scaun a Sucevei (ora 10.00), curățenie în zona Cetăţii de Scaun (ora 12.00), curs de prim ajutor în Observator 2 (ora 12.00), atletism Stadion Arena (ora 14.00), mafia (joc-ora 16.00), concurs de cultură generală ce se va desfăşura la Galleria Mall Suceava (ora 16.00), “Rațele și vânătorii” în Campusul Universitar (ora 18.00), concert trupe locale, în Club Hatra (fostul VOX), de la ora 21.00, respectiv licitație băieți/fete, în Club HATRA (ora 00.00).

Conform sursei menţionate mai sus, miercuri, 18 mai, respectiv joi, 19 mai, de la ora 12.00, va avea loc Campionatul de Basket, ce va avea ca loc de desfăşurare Sala de Sport a Universității.

“În ultima zi a ZNSt-ului, A.S.U.S. – iştii organizează un < treasure hunt > care se va întinde pe aproximativ jumătate din suprafaţa oraşului Suceava, unde concurenţii trebuie să gasească comoara A.S.U.S. Seara se va încheia cu un foc de tabară şi o petrecere cu tematica < Black and White > “ . “Ne dorim ca numărul participanţilor să fie cât mai mare și ca toți studenții suceveni să se implice”, declară Ramona – Valentina Nicorici.


Intră acum și în grupul de