Garda Națională de Mediu sărbătorește 21 de ani de la înființare în Rezervația Codrii Seculari Slătioara


Intră acum și în grupul de

Garda Națională de Mediu va marca, în data de 12 martie 2024, 21 de ani de la înființare printr-un eveniment special desfășurat în mediul natural al Rezervației naturale de tip forestier Codrii Seculari Slătioara, monument UNESCO, situată în localitatea Stulpicani.

Scopul principal al acestui eveniment este de a informa și sensibiliza publicul cu privire la importanța conservării și îmbunătățirii calității mediului înconjurător, precum și de a promova atitudini și comportamente responsabile față de mediu.

La eveniment sunt așteptați să participe reprezentanți ai Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, ai instituțiilor subordonate și deconcentrate ale acestuia, ai Instituției Prefectului și Consiliului Județean Suceava, ai Inspectoratului Școlar Județean Suceava, precum și reprezentanți ai Școlii Gimnaziale Stulpicani și ai Primăriei comunei Stulpicani.

Evenimentul este un prilej de celebrare și de consolidare a eforturilor în direcția protejării mediului înconjurător și a promovării unei relații responsabile între om și natură.


Intră acum și în grupul de