Acasă Evenimente Cătălin Crișan, invitat special la Mitocu Dragomirnei la spectacolul „Poezie și cântec...

Cătălin Crișan, invitat special la Mitocu Dragomirnei la spectacolul „Poezie și cântec pentru mama”


Intră acum și în grupul de

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, a anunțat că festivalul organizat duminică, 10 martie 2024, începând cu ora 16:00 la Căminul Cultural din Mitocu Dragomirnei aduce un invitat special, Cătălin Crișan, dar și multe momente surpriză pentru cei care vor fi prezenți.

„Ediția 2024 a festivalului închinat mamei, „Poezie și cântec pentru mamă” va fi cu totul deosebită ca urmare a prezenței lui Cătălin Crișan la Mitocu Dragomirnei. Dacă anul trecut am avut prezența domnului Walter Ghicolescu în cadrul acestui spectacol, anul acesta ne-am dorit a fi altceva și de aceea venim înaintea mamelor, a doamnelor, a domnișoarelor din Mitocu Dragomirnei cu un spectacol deosebit și cu un artist cu totul deosebit”, a spus Radu Reziuc.



Primarul comunei Mitocu Dragomirnei a subliniat că nu doar prezența domnului Cătălin Crișan va fi cea care să atragă spectatorii, ci vor fi și momente surpriză, așa cum au fost și anul trecut când trei doamne antreprenor au primit titlul de cetățean de onoare, dar a fost și premierea mamelor care au cei mai mulți copii.

Reziuc a spus că în acest an atenția va fi îndreptată către alte doamne din Mitocu Dragomirnei, categorie care va fi o surpriză și va fi prezentată duminică

„Acum pot spune că sunt convins că vor curge multe lacrimi pe fețele celor din sală pentru că emoția va fi una foarte mare. Dorim prin acest moment a transmite aleasă prețuire tuturor mamelor, doamnelor și domnișoarelor din Mitocu Dragomirnei, a le dori toate cele bune și a arăta prețuirea pe care o avem față de dumnealor”, a mai spus Radu Reziuc.  


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version