Cetatea de Rock a Sucevei revine în 2024 în Șanțul de Apărare al Cetății


Intră acum și în grupul de

Între 23 și 25 august, fanii muzicii rock sunt invitați să se alăture pentru unul dintre așteptatele evenimente ale anului, Cetatea de Rock a Sucevei.

Muzeul Național al Bucovinei a transmis, marți, că în cadrul etapei a doua de restaurare a Cetății de Scaun a Sucevei evenimentul va permite revenirea în locul consacrat în Șanțul de Apărare al Cetății ., ceea ce înseamnă că participanții vor avea ocazia să se bucure de muzică live într-un decor istoric impresionant.

” V-am promis la finalul ediției de anul trecut că, în anul 2024, revenim cu Cetatea de Rock a Sucevei acolo unde v-ați obișnuit și unde este cel mai bine auzită și simțită: în Șanțul de Apărare al Cetății!”, au anunțat organizatorii.

Lineup-ul urmează să fie anunțat în curând, dar organizatorii promit un spectacol de neuitat pentru toți participanții.

Prețurile biletelor sunt accesibile, cu un cost de 20 de lei pentru adulți, 10 lei pentru pensionari și 5 lei pentru elevi și studenți. Biletele pot fi achiziționate direct de la Casa Custodelui a Cetății de Scaun a Sucevei în ziua concertelor sau online prin intermediul platformei https://booktes.com/bilet/cetatea-de-scaun-a-sucevei.


Intră acum și în grupul de