Concurs foto cu tema “Studentia prin obiectiv”, la Galleria Mall Suceava

Până pe data de 5 iunie 2011, Galleria Mall Suceava, în parteneriat cu A.S.U.S. (Asociația Studenţilor din Universitatea Suceava) invită sucevenii să participe la concursul de fotografii intitulat “Studenția prin obiectiv”, anunţă departamentul responsabil de PR din cadrul Galleria Mall Suceava.

Potrivit sursei menţionate, premierea și vernisajul vor avea loc marți, 7 Iunie 2011, începând cu ora 17:00, în spațiul special amenajat de la parterul complexului comercial.

Participații pot câștiga unul din următoarele premii: locul I / 500 lei, locul II / 300 lei, locul III / 200 lei, locul IV / 100 lei, locul V / 100 lei și cinci mențiuni / 50 lei.

Înscrierile se fac pe g.suceava@yahoo.com.

Teatrul “Vasilache” invita copii la piesa “Clovnul”

Teatrul pentru Copii și Tineret “Vasilache” va prezenta sâmbătă, 4 iunie, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Clovnul”.

Accesul este gratuit, anunţă organizatorii.

Potrivit aceleiaşi surse, după program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava copii au liber la joacă, iar părinţii au liber la shopping!

Mini playback show

Toţi copii talentați sunt invitați joi, 2 iunie 2011, începând cu ora 18.00 şi duminică, 5 iunie 2011, începând cu ora 16.00, la Galleria Mall Suceava să-şi exprime capabilitățile artistice în cadrul programului “Mini Playback Show”. Bineînțeles, toți vor fi premiaţi pentru curaj, iar cei mai buni în interpretare, dans, playback se vor califica pentru semifinalele de la sfârşitul acestei luni.

Așadar, vedetele familiei dvs. sunt așteptate în fiecare duminică la Galleria Mall Suceava!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Mall Suceava

În fiecare zi a lunii iunie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întânire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo, informează departamentul de PR din cadrul complexului commercial.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Suceava!

loading...