Ducu Bertzi va concerta la Suceava. Afla in ce locatie


Intră acum și în grupul de

Îndrăgitul folk-ist Ducu Bertzi va veni joi, 23 iunie, la Suceava, pentru a concerta, începând cu ora 21.00, în pub-ul boem “La Fierărie”, anunţă organizatorii evenimentului.

Ducu Bertzi a fost membru permanent al grupului Coral SONG, sub bagheta regretatului Ioan Luchian Mihalea. Activitatea concertistică a acestei formații corale i-a oferit lui Bertzi posibilitatea de a fi remarcat atât în calitate de membru al corului, cât și ca solist de muzică folk. Prima înregistrare audio a fost realizată la Radiodifuziunea Română în noiembrie 1979, cu titlul „Când s-o-mpărțit norocu‘”. Au urmat alte imprimări și aproximativ 1200 de spectacole. După o perioadă în care muzica folk a intrat într-un con de umbră, în 1986, Ducu Bertzi a continuat să înregistreze noi piese, dintre care cele mai cunoscute s-au transformat în șlagăre: „Şi de-ar fi”, „Floare de colț”, „M-am îndrăgostit numai de ea”, „Suflet fără chei”, „Omul pădurii”. A fost invitat în studiourile Televiziunii Române pentru filmarea acestora.

Rezervări pentru concertul pe care cantautorul îl va susţine “La Fierărie”, se pot obţine la numărul de telefon: 0771/262.251.


Intră acum și în grupul de