Teatru magic pentru copii, Ateliere de creație și Târg de adopție căței și pisici, în acest weekend la Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

În acest final de săptămână, cei mici sunt așteptați la Iulius Mall Suceava, unde vor avea loc mai multe evenimente dedicate lor. Atelierele de Creație îi provoacă cu o nouă tematică interactivă, iar „Fetița NuBaNu și Magicianul DaBaDa” îi invită la un spectacol de teatru cu magie și cântecele. În acest weekend va avea loc și un Târg de adopție de căței și pisici, unde îți vei putea găsi cel mai bun prieten blănos. 

Un spectacol de teatru, cu magie, cântece și multe alte surprize îi așteaptă pe cei mici sâmbătă13 aprilie 2024de la ora 16.00la parterul Iulius Mall, în zona magazinelor de copii. Accesul la spectacol este gratuit. Cei mici o vor cunoaște pe Ana, o fetiță care spune mereu „NU”, este furioasă și nimic nu este pe placul ei, chiar dacă mama sa face tot ce îi să în putere să o determine să spună „DA”. Oare va reuși o vrajă magică să o schimbe pe Ana? Vino la spectacolul de teatru cu cel mic, la Iulius Mall Suceava! Evenimentul este susținut de Teatro Blu.

Tot sâmbătăde la ora 14.00, vor avea loc Atelierele de Creație, unde specialiștii de la Creativ & Deco îi provoacă pe cei mici să dea culoare imaginației lor. Începând cu ora 14.00, copiii vor decora tablouri cu biluțe multicoloreParticiparea la ateliere este gratuită și se face pe bază de înscriere, în limita celor 30 de locuri disponibile. Înscrierile se fac în ziua în care au loc atelierele, la Centru Info. Toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Mall Suceava.

Iar duminicăde la ora 12.00la parterul Iulius Mall, va avea loc Târgul de adopție de căței și pisici – Adoptă iubire! Schimbă destine! Sucevenii care își doresc un prieten patruped alături de care să plece în aventuri sau unul alături de care să stea pe canapea și să se uite la filme, cu siguranță îl vor găsi la Târgul de adopție de căței și pisici. Pentru fiecare blănos adoptat, vei primi un voucher la Zoo Center ca să îi poți achiziționa tot ce are nevoie. Vino la Iulius Mall Suceava și „Adoptă iubire! Schimbă destine!”.


Intră acum și în grupul de