Circulația auto va fi restricționată în sensul giratoriu din fața Teatrului Municipal Suceava duminică seara pentru un spectacol de lumini


Intră acum și în grupul de

Festivalul Internațional Zilele Teatrului Matei Vișniec 2024 se va încheia duminică, 19 mai, cu un eveniment de excepție – spectacolul de lumini „Lighting Show” susținut de compania de dans și entertainment The Sky din Iași.

Spectacolul va avea loc în sensul giratoriu din fața teatrului, la eveniment sunt așteptați toți sucevenii, intrarea fiind liberă.

Pentru buna desfășurare a show-ului de lumini, circulația auto va fi restricționată duminică, 19 mai, pentru 45 de minute.

Instituirea restricțiilor de circulație în sensul giratoriu din fața teatrului în intervalul orar 22:15 – 23:00 se va face prin interzicerea traficului auto prin giratoriu, respectiv străzile Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul, Mihai Eminescu, Dragoș Vodă și Vasile Alecsandri.

Variantele ocolitoare sunt:

–              str. Meseriașilor și str. Ciprian Porumbescu de la intersecția cu str. Nicolae Bălcescu;

–              str. Ciprian Porumbescu și str. 6 Noiembrie de la intersecția cu str. Mihai Viteazul;

–              str. Mărăști și str. Veronica Micle de la intersecția cu str. Mihai Eminescu;

–              str. I.G. Sbiera și str. Dobrogeanu Gherea de la intersecția cu str. Dragoș Vodă;

–              str. Curtea Domnească și str. Armenească de la intersecția cu str. Vasile Alecsandri;

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și le mulțumim pentru înțelegere!  Vă așteptăm cu drag la spectacol! ”, au transmis organizatorii.


Intră acum și în grupul de