“Let`s Bike it”, Suceava! Afla de aici in ce consta provocarea lansata de „Let’s Do It Romania!”


Intră acum și în grupul de

Sucevenii amatori de mişcare pe două roţi sunt invitaţi, sâmbătă, 9 iulie, la cea mai mare tură de biciclete pe care a văzut-o România vreodată, o amplă acţiune ce stă sub egida “Let’s Do It Romania”.

“<< Let’s bike it! >> e un eveniment care se adresează tuturor bicicliştilor, indiferent de antrenament fiind conceput astfel încât să poată fi făcut de oricine. << Let’s Bike It >> a început ca o întâmplare frumoasă pe biciclete pusă la cale de Vlad Dulea şi Geo Atreides cu “complicitatea” Let’s Do It România! şi se ocupă de cartarea în locurile mai sălbatice, în general departe de oraşe mari, de drumuri naţionale sau drumuri judeţene intens circulate.

<< Let’s Bike It! >> înseamnă: socializare – aveţi posibilitatea de a cunoaşte oameni deosebiţi care împărtăşesc aceeaşi pasiune: bicicleta; o zi superbă în natură – aer curat, mişcare, sănătate; peisaje frumoase – pe care altfel nu ai avea ocazia să le vezi”, informează echipa “Let’s Do it, Romania!”, Suceava.

Potrivit sursei citate, sucevenii interesaţi să se alăture acestei acţiuni sunt aşteptaţi sâmbătă, 9 iulie, la ora 10.00, în faţa magazinului “La Pedale” situat în cartierul sucevean Zamca.

“Aici vom stabili echipele, traseele şi vom face o scurtă instruire cu privire la procesul de cartare. Cine poate, să vină cu GPS-uri şi aparate foto! Hai să facem cea mai mare tură de biciclete pe care a văzut-o România vreodată! Vă rugăm să aveţi cu voi cască de protecţie, un rucsac cu apă necesară rehidratării, batoane energizante, pelerină de ploaie, cîteva sandwich-uri şi …MULTĂ VOIE BUNĂ!”, este provocarea lansată de echipa “Let’s Do it, Romania!”, Suceava.

La nivelul judeţului Suceava coordonator de activităţi „Let’s Bike it” este Clubul Ecomontan “Origini Verzi” Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi” Suceava.


Intră acum și în grupul de