“Bio Alimenta Bucovina” vine la Suceava cu cea de-a IV-a editie. Afla aici locatia si perioada de desfasurarea a targului de produse traditionale, bio si eco

Ca urmare a succeselor anterioare şi a promisiunilor făcute, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava (CCISV), în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava, lansează o nouă ediţie a celui mai mare târg de produse tradiţionale, bio şi eco din nordul Moldovei, intitulat Bio Alimenta Bucovina, informează într-un comunicat de presă, Biroul de Presa al CCI Suceava.

Potrivit sursei, expoziţia cu vânzare va avea loc în perioada 12-15 august 2011, la Shopping City Suceava, evenimentul, unul de referinţă pentru industria alimentară, aflându-se la cea de-a IV-a ediţie.

În document se mai arată că târgul este specializat în: alimente, băuturi, tehnologie de procesare alimente, igienă, siguranţă alimentară, transport, logistică, depozitare, gastronomie, literatură de specialitate, cărţi de bucate, echipamente şi utilaje uzate, produse tradiţionale, produse bio şi produse ecologice.