“Bio Alimenta Bucovina” vine la Suceava cu cea de-a IV-a editie. Afla aici locatia si perioada de desfasurarea a targului de produse traditionale, bio si eco


Intră acum și în grupul de

Ca urmare a succeselor anterioare şi a promisiunilor făcute, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava (CCISV), în parteneriat cu Consiliul Judeţean Suceava şi Shopping City Suceava, lansează o nouă ediţie a celui mai mare târg de produse tradiţionale, bio şi eco din nordul Moldovei, intitulat Bio Alimenta Bucovina, informează într-un comunicat de presă, Biroul de Presa al CCI Suceava.

Potrivit sursei, expoziţia cu vânzare va avea loc în perioada 12-15 august 2011, la Shopping City Suceava, evenimentul, unul de referinţă pentru industria alimentară, aflându-se la cea de-a IV-a ediţie.

În document se mai arată că târgul este specializat în: alimente, băuturi, tehnologie de procesare alimente, igienă, siguranţă alimentară, transport, logistică, depozitare, gastronomie, literatură de specialitate, cărţi de bucate, echipamente şi utilaje uzate, produse tradiţionale, produse bio şi produse ecologice.


Intră acum și în grupul de