De Sfantul Ilie, Iulius Mall Suceava te premiaza!


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava îşi sărbătoreşte clienţii care îşi aniversează onomastica miercuri, 20 iulie 2011, de Sfântul Ilie, informează departamentul de PR din cadrul Iulius Mall Suceava.

Potrivit aceleiaşi surse, primii 100 de sărbătoriţi primesc la Centrul Info o sticlă cu şampanie pentru a petrece alături de cei dragi.

Târg de Obiecte Handmade – Podoabe, haine, accesorii şi obiecte de decor deosebit de frumoase, toate meşterite în mici ateliere şi la mare modă, vor fi expuse spre vânzare în Iulius Mall Suceava, în perioada 22-24 iulie 2011, în programul de funcţionare al shopping-mall-ului. Standurile vor fi împodobite cu produse şic, menite să ne facă unici, informează departamentul de PR din cadrul complexului comercial.

Atelierul de vacanţă – Până pe 11 septembrie 2011, ceainăria librăriei Cărtureşti găzduieşte ateliere de vacanţă unde timpul înseamnă altceva decât computer şi televizor. „Pentru a putea crea împreună, vom începe prin a ne cunoaşte şi a descoperi spaţiul cu toate surprizele sale, iar odată acomodaţi, ne vom trage pernuţele de ascultat poveşti şi vom << citi >> lumea pe care personajele noastre o trăiesc prin sunete şi culori. Mai mult decât atât, vom crea din colaje şi vom << scrie >> în culori propriile aventuri. În timp ce părinţii vor putea răsfoi o carte, sau vor putea savura un cocktail de ceai rece, copiii vor descoperi o lume a artei, a jocului şi a poveştilor, o lume care transpune şi remodelează magia frumosului prin ochii unui copil”, oferă detalii gazdele librăriei cu dichis.

În fiecare marţi, de la ora 17.30, la Cărtureşti va avea loc “Ora de joacă”, cu Simona Covaliu, în fiecare miercuri, de la 18.00, se va desfăşura “Seara de poveşti”, cu Sorina Puiul, în fiecare vineri, de la 17.30, “Atelier de creaţie”, cu Simona Covaliu şi în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30, “Atelier Origami”, cu Luana Popa.


Intră acum și în grupul de