Concurs de grafitti, la Galleria Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită sucevenii sâmbătă, 27 august, începând cu ora 12.30, la evenimentul concurs intitulat “Grafitti în culorile Galleria”, informează într-un comunicat de presă, grupul de PR din cadrul complexului comercial.

În document se arată că în concurs pot participa un număr maxim de opt echipe. Echipa va fi formată din 2-4 concurenți. Concurenții vor avea la dispoziție o oră și 30 de minute – două ore pentru a finaliza pictura panoului. Juriul va analiza atât imaginea finală, cât și modelul de lucru în echipă, timpul în care panoul a fost finalizat, tehnica aplicată și îmbinarea plăcută a culorilor. Tema concursului va fi: graffiti în culorile Galleriei, iar fiecare echipa va primi câte 6 căni de vopsea. Pentru desen se vor folosi plăci cu dimensiunea de 2m x 1,2 m.

La final, concurenţii vor fi premiaţi cu: tuburi de vopsea și vouchere Eponge – 300 de lei (locul I), 200 de lei (locul II) și 100 de lei (locul III).

“Albă ca zăpada” vine la Galleria Mall

Ansamblul Artistic Profesionist “Ciprian Porumbescu” va prezenta sâmbătă, 27 august, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Albă ca zăpada”, anunţă reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, din distribuţie vor face parte: Adina Fărtăiş, Simona Saucă, Nicoleta Nădejde şi Cornelia Nicolaiciuc, sub îndrumarea lui Gonda Cojocariu, realizator, şi Ion Vizitiu, regie tehnică.

Accesul este gratuit!

“După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării”, asigură organizatorii.

Așadar, în fiecare sâmbătă la Galleria Mall Suceava, copii au liber la joacă, iar părinții au liber la shopping!

Clovnul Bobo s-a întors de la Paris, direct la Galleria Mall

În fiecare zi a lunii august, de luni până vineri, începând cu ora 18.30, Galleria Mall Suceava invită copii, bonele, părinții și bunicii la “Întâlnire cu clovnul Bobo”. Un program special, în care micuții invitați se pot bucura de programe interactive ca: face painting, diverse jocuri educative și de amuzament, activități de desen și modelat baloane, alături de prietenul lor clovnul Bobo.

Prietenul copiilor, clovnul Bobo, te așteaptă seară de seară la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de